Træd ind i den nye tid med krystaller

Foredrag v. Merise McDowall
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Krystallerne er blevet forstærket af højt vibrerende bevidstheder, som er kommet for at hjælpe os ind i den nye tid. Derfor fornemmer mange mennesker lige nu krystallernes kald og føler sig draget til at lære at bruge dem – mennesker der er på vej ind i den nye tid med en mission om at hjælpe andre ind i den nye tid.

Den nye tid bringer manifestationen af kristusenergien og er æraen, hvor der er balance mellem de feminine og maskuline energier. Dermed kan mirakler som fred, healing og næstekærlighed opstå, og det enkelte menneske kan udvikle sig til hidtil usete højder.

Du vil langt nemmere end hidtil kunne ændre dit blueprint og dermed blive i stand til at skabe dig det liv, du drømmer om, samt give din unikke gave til verden – til gavn for dig selv og alle andre. Med andre ord: du påtager dig din mission, som din sjæl ønsker det.

Kom og hør:

  • hvad den nye tid betyder for os
  • hvordan du ved, om du er på vej ind i den nye tid
  • hvad krystallerne kan hjælpe os med i processen

Merise McDowall

er clairvoyant krystalmester og har arbejdet med energier og krystaller i snart 30 år. Som fuldt integreret energiarbejder i den nye tid uddanner hun krystalhealere og -terapeuter på Krystalskolen Danmark, og hun laver spirituelt udviklende rejser til bl.a. Israel og Skotland.
Har desuden stiftet Krystalforeningen Danmark samt skrevet bogen ”Find dine værdier – og genvind lykken”.