Krystalmester – at være lystjener af 5. dimension

Foredrag v. Merise McDowall
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Du kender nok til krystalhealing og andre metoder med krystaller, og måske bruger du selv krystaller på den ene eller anden måde, men fornemmer du, at der er mere at komme efter?

Så har du ret. Og føler du dig ligefrem kaldet til at arbejde med krystallerne på et helt andet niveau, end du hidtil har gjort? Så er du sandsynligvis både godt inde i den nye tid og en højere lystjener.

En lystjener er en sjæl, der har påtaget sig:
1) opgaven at tjene verden med sit lys samt
2) til enhver tid at øge sit lys.

Dette kan sagtens vække genklang i dig, selvom du endnu ikke fuldt ud har taget din opgave på dig, måske fordi du er i tvivl eller bare ikke er nået helt derhen endnu.

Den 5. dimension er en tilstand i din bevidsthed, som manifesterer sig i din virkelighed, og du træder ind i den 5. dimension, når du når et vist bevidsthedsniveau. Føler du dig draget af krystaller, er de dit redskab, som din sjæl har valgt at benytte til din lystjeneropgave i denne inkarnation. Du er en krystalmester in spe.

Merise McDowall

er clairvoyant krystalmester og har arbejdet med energier og krystaller i snart 30 år. Som fuldt integreret energiarbejder i den nye tid uddanner hun krystalhealere og -terapeuter på Krystalskolen Danmark, og hun laver spirituelt udviklende rejser til bl.a. Israel og Skotland.

Har desuden stiftet Krystalforeningen Danmark samt skrevet bogen ”Find dine værdier – og genvind lykken”.