Tap dig ind i dit livsformål (Life Purpose) – og lev det

Foredrag v.  Mette Barfoed
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følge de røde pile på gulvet

Kan man finde sit Life Purpose ved at tappe(EFT)? Find overbevisninger og beslutninger du lever dit liv efter, og du vil du nå frem til en ny forståelse for, hvorfor du er her, hvorfor du har valgt at komme her, og hvad du skal bidrage med.

Når vi arbejder med tapping (Emotional Freedom Technique), kommer vi ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger, og hvor alt spiller her og nu.

Lær hvordan du kan når til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik (Matrix Reimprinting) og yderligere finder beslutninger, du har skabt på basis af din overbevisning. Når vi kommer i kontakt med vores overbevisninger, får vi også vist vejen til vores formål med livet, vores højere formål med at være her (Life Purpose). Hvordan transformerer vi til det liv, vi har nu?

En kærlig guide og vejviser til en rejse, der kan være udfordrende, men også inspirerende, når vi forstår og styrker os til at handle på planer, hvor vi ikke tidligere har udfordret os selv.

Mette Barfoed

Udbyder kurser fra Energipsykologi Danmark. Hun er en ildsjæl, hvis hjerte i særdeleshed brænder for udfordrede børn og unge.

Som mor til 2 døtre med handicaps og en lang række diagnoser blev hendes liv en lang søgen efter svar. Efter et liv med utallige kurser og uddannelser i ind- og udland mødte hun EFT og Matrix Reimprinting, og endelig faldt brikkerne på plads, da hun forstod, at svarene lå hos hende selv.

I dag er Mette Danmarks eneste EFT-Matrix Reimprinting træner og udvikler af en lang række uddannelser, flere målrettet børn og unge – og ligeledes udvikler af den nye sundhedsfaglige grunduddannelse til EFTMR-terapeut. Mette er en intens foredragsholder, der taler fra hjertet.