Design din drømmefremtid. Byg en bro med din kreativitet, nå dine drømme og livsmål

Foredrag v. Mette Hansgaard
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Hej, vil du lære at omsætte dine drømme til din virkelighed og nå vigtige livsmål? Vil du være med til at bygge en bro til din fremtid og få redskaber til at sætte kursen? Vil du bryde en spiral, der forhindrer dig i sætte handling bag dine ønsker?
Design din drømmefremtid. Byg en bro med din kreativitet, nå dine drømme og livsmål er et kursus af Mette Hansgaard. Til dette foredrag, vil jeg tage dig på en lille rejse igennem, hvad du kan gøre for at arbejde med din personlige udvikling. Hvis du kunne trykke på en knap, og tænde for din indre power, og nå dine livsmål, ville du så gøre det?

Foredraget vil give dig inspiration til at se, hvordan du kan lære at se nye veje i dit liv, i stedet for at lukke af for livets muligheder. Vær med til at kaste terningerne i dit liv, i stedet for at lade andre gør det for dig. Som Albert Einstein sagde, “Gud rafler ikke”. Hvor stor en del af dit liv, vil du med stor sandsynlighed selv kunne påvirke for at nå mål, selvom det kan virke urealistisk? Hvor mange chancer vil du give dig selv?

Mette Hansgaard

Jeg ønsker det bedste for dig. Jeg er uddannet som NLP / HNLP Master i personlig coaching. (Neuro lingvistisk programmør) billedkunstner, mindfulness instruktør, merkonom fra CBS. Har læst psykologi og kunstterapi og været på kursus i hypnose som selvstudie.
Jeg underviser også i akvarel, maleri og dans som freelancer. Ligeledes har jeg arbejdet i Staten i mange år, og har stor erfaring fra erhvervslivet.
Det betyder meget for mig, at kunne hjælpe andre mennesker videre med problemstillinger i hverdagen. Jeg har coachet mennesker, der kom helt askegrå til session med stor uro, og gik derfra med røde kinder og varme efter en session. Jeg har haft klienter, der har sagt, at dét at de blev coachet gjorde, at de holdt op med at ryge, at de følte sig elsket, at de fik kickstartet deres liv igen, at de fik mod til…, at de ikke var angste i konkrete situationer mere, at de ikke længere ser et problem – som et problem.
Ingen problemer er for små, hvis de er et problem for dig. Jeg står klar til at hjælpe, og det er derfor, jeg gør det, jeg gør og står her i dag, så jeg håber vi ses!