To foredrag på denne side

Find din kropstype med ayurveda

Minikursus v. Nicolay Marcus Zederlinn
Fredag kl. 12.00 – 13.45 i lokale Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Kom og oplev et inspirerende foredrag, hvor du hører om sundhedssystemet ayurveda og får en masse gode råd til at forøge din vitalitet, sundhed og velvære.
Du får også et indblik i din egen kropstype (vata, pitta og kapha), så du kan se, hvilken kost og daglige rutiner, som passer bedst til netop dig.
Foredraget giver dig et overblik over dette tusinder af år gamle sundhedssystem, hvis viden stadig er aktuel og særdeles brugbar for alle, der interesserer sig for sundhed.

Ayurveda beskriver fordøjelsen som et af de centrale fokuspunkter for sundhed. Når fordøjelsen fungerer optimalt, er kroppen sund og føles let og i balance. Fungerer fordøjelsen derimod ikke optimalt, dannes der affaldsstoffer, som sætter sig i kroppens kanaler og hæmmer kommunikationen mellem de forskellige dele.
Det siges, at affaldsstoffer er skyld i mindst halvdelen af alle sygdomme, og derfor lægger ayurveda stor vægt på dette område. Affaldsstoffer kan fx. vise sig som stivhed i kroppen, dårlig smag i munden, hæmmet vejrtrækning og mangel på energi. Sker der en ophobning af affaldsstoffer over længere tid, resulterer det ofte i sygdom.
Der findes en masse gode råd om kost og sunde daglige rutiner, som kan reducere affaldsstofferne i kroppen og derved også reducere sygdomme og ubehag som hudproblemer, forstoppelse, depression, hedeture og søvnproblemer.

 

Få lagt dit vediske horoskop

Foredrag v. Nicolay Marcus Zederlinn
Lørdag kl. 17.00 – 17.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Har du lyst til at høre lidt om vedisk astrologi og få tolket dit horoskop? Så kom til dette foredrag.

Foredraget starter med lidt baggrundsviden om vedisk astrologi. Herefter tolkes nogle af deltagernes horoskoper på tavlen. Hvis du ønsker, at få tolket dit horoskop, skal du medbringe dit præcise fødselstidspunkt og sted.
Vedisk astrologi siges at være den oprindelige astrologi og er utrolig nem at bruge, da tolkningsmetoderne stort set har været uændrede i tusindvis af år. Den ligner meget den vestlige astrologi og kaldes også for Jyotish, som betyder indre lys. Denne astrologi er erkendt af Indiske vismænd og er en del af den vediske viden, som bla. indeholder ayurveda, yoga og meditation.

Nicolay Marcus Zederlinn

er forfatter og uddanner folk til vedisk astrolog og ayurveda-vejleder. Han har beskæftiget sig med vedisk astrologi i mere end 30 år og har studeret denne astrologi både i indland og udland.
Nicolay har desuden studeret livsvisdom hos nogle af Indiens største Guruer. Bl.a. boede han i 3 år sammen Maharishi Mahesh Yogi og han har tilbragt mange måneder i Amma´s ashram i Kerala, Indien.