Kend din sjæl – og tænd lyset!

Foredrag v. Nina Bentzon
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i Konferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Der er intet vigtigere, vi kan gøre som mennesker end at tænde lyset. I vores eget liv og i andre menneskers liv.

Nina Bentzon har arbejdet med spirituel psykologi og astrologi siden 1987. Hun fortæller om sin egen livsvej og vigtige erfaringer fra over 8000 sessioner med klienter. Hvad kan man opnå med disse redskaber? I forhold til os selv og nære relationer som kærlighed og forældreskab?

Nina Bentzon er forfatter til bogen ”Kend din sjæl” med praktiske redskaber til selvudvikling, der virker.

”Jeg elsker at høre eller at læse andre menneskers livshistorie. Især hvis den er fortalt på en sådan måde, at den har noget at sige os alle på et højere spirituelt plan. Det har Nina Bentzon-Ehlers livskloge bog, der udover at indeholde et væld af visdom også er velskrevet og spændende. Jeg anbefaler den hermed på det varmeste.”
– Lars Muhl, forfatter til bl.a. “Seeren fra Andalusien” og “Maria Magdalena”.

Nina Bentzon

er uddannet spirituel og psykologisk astrolog ved Institut for Astrologi og The Faculty of Astrological Studies, London. Hun har en BA i jura og desuden dygtiggjort sig inden for coaching, dybdepsykologi og meditation. Fagmedlem af Astrologisk Selskab (FAS).

Nina er forfatter til tre bøger og har oversat en række holistiske bøger fra engelsk. Hun er foredragsholder, medvirker i podcasts og underviser på workshops og kurser. Hun bor i Hornbæk og er mor til tre voksne sønner.