Spirituel klarsynsdemonstration – Budskaber og healing fra oven

Klarsyn v. Paloma Zendings & Sebbastian Lorantius – Gratis tillægsbillet hentes i Informationen
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Under denne spirituelle klarsynsdemonstration vil de to clairvoyante medier, Sebbastian Lorantius og Paloma Zendings, tage kontakten til den åndelige verden ned på et jordnært plan, og skabe en respektfuld, opløftende og kærlig atmosfære, på samme måde som man kan opleve i spiritualistkirkerne i England.

Det betyder at klarsynsdemonstration begynder med en bøn, som har til formål at forene den åndelige verden med den fysiske. Derefter vil der være en demonstration af afdødekontakt og clairvoyance, og hvis tiden tillader vil der afsluttes med filosofisk tale om åndsvidenskaben. Klarsynsdemonstrationen afsluttes med en kærlig tak til ånderne for deres samarbejde og en afsluttende bøn.

Dette spirituelle arrangement bliver afholdt af de to clairvoyante medier, Paloma Zendings & Sebbastian Lorantius, som har henholdsvis over 20 og 10 års erfaring som kanaler for den åndelige verden.

Paloma Zendings

er Clairvoyant Medium og Healer.

Derudover er hun Reiki Master Teacher, Trancemedie og foredragsholder.

Paloma afholder Klarsynsaftener, rundt omkring i landet, samt afholder kurser , workshops og meditations aftner m.m i hendes spirituelle Center i Roskilde. Derudover kan Paloma kan ses som Clairvoyant Medium i Forsidefruer på Viaplay og Viafree. Hør også Podcasten Kaffe og Klarsyn i App’en Talk Town fra Egmont magasiner, hvor hun blandt andet giver demonstration af afdøde kontakt.

Derudover har Sebbastian lavet en del tv, hvorfor mange måske har oplevet hans arbejde som kanal for ånderne via tv-programmerne “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”, ligesom han er forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”, og stemmen bag Podcasten “Spirituelle Øjeblikke”.