Ærkeengle og Engle – Vores Venner, Beskyttere og Vejledere

Foredrag v. Pernille Povlsen
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i VIP lounge på 1. sal

Engle er majestætiske væsener af lys og kærlighed. Vi skal høre hvordan de kan hjælpe os med at skabe mirakler i vores liv.

Når vi arbejder sammen med lysets engle modtager vi deres beskyttelse, omsorg, helbredelse, visdom, kærlighed, fred, trøst og meget mere. Englene skaber positive forandringer i vores liv og bringer harmoni mellem mennesker.

På foredraget gennemgår vi: Hvem er de syv store ærkeengle – Hvilke chakra udvikler de i os – Det himmelske hierarki – Hvordan du møder din beskyttelses-engel – Hvordan man kommunikerer med englene, og får deres hjælp i vanskelige situationer for én selv, familie og omverden.

Pernille Povlsen

kommer fra Summit Lighthouse, en organisation, der udgiver den spirituelle undervisning fra de Opstegne Mestre, som den er givet gennem Elizabeth Clare Prophet.
Jeg har studeret og fulgt denne lære siden 1983 og fået kraftfulde redskaber til at gå den spirituelle vej. Redskaber, som giver forståelse for praktisk spiritualitet samt stærke teknikker, der højner Selvet og omverdenen.
Jeg holder foredrag og seminarer.