Fascial Flow® – kom og oplev sammenhængen mellem bindevæv, nervesystem og holdning. Det handler om kontakt og forbindelse – minikursus (1t 45 min)

Minikursus v. Pernille Sophia Bach
Fredag kl. 13.00 – 14.45 i Preben Elkjær – følg de røde pile på gulvet

Du vil blive præsenteret for viden om sammenhæng mellem bindevæv, nervesystem og kropsholdning. Gennem små bevægelsessekvenser vil du få et sanseorienteret indblik i Fascial Flow, som kan øge din mentale, følelsesmæssige og fysiske balance.
Denne miniworkshop kombinerer teori med praksis, og præsenterer dig for et nyt kropsligt sprog, der frigiver ressourcer og skaber bedre bevægelighed og nyt potentiale i dig.

Fascial Flow® er nænsomme bevægelser der med kontakt og bevidsthed, vitaliserer og smidiggør bindevævet i kroppen. Det regulerer kompensationer og lader kroppen finde tilbage til sin oprindelige balance og bevægemønstre. Egenomsorg i højeste potens.

Du vil på workshoppen få et indblik i Fascial Flow og mærke det på egen krop. Der vil løbende være mulighed for at stille spørgsmål. Workshoppen henvender sig til alle, der er nysgerrige på sammenhængen mellem bindevæv, nervesystem og kropsholdning.

Pernille Sophia Bach

er uddannet sygeplejerske og certificeret Fascial Flow® Guide.
Hun arbejder med regulering af nervesystem og bindevæv ved Fascial Flow® behandlinger samt workshops og holdforløb. Derudover varetager hun Grundkursus til Fascial Flow® Guide, som er 1. del af selve uddannelsen. Pernille er optaget af, hvordan følelsesmæssige tilstande sætter sig i kroppen. Hvorledes vi kan lære at sætte nye spor, der kan danne retning for større bevidsthed og egenomsorg.
Ifølge Pernille lagrer bindevævet livets oplevelser på godt og ondt. Det er her, vi kan få adgang til de tidligste kropslige erindringer og oprindelige bevægelsesmønstre. Her kan vækkes nye impulser, der kan løsne traumer fra deres fastlåste tilstande og frigive ressourcer i både krop og sind. Efter en trafikulykke i 2013 og flere år uden bedring, var det Fascial Flow der fik Pernilles krop og nervesystem til at komme sig igen.