De Bosniske pyramider

Foredrag v. Rie Jespersen
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Gunnar Nu 1 – følge de røde pile på gulvet

Tænk hvis man opdagede nogle pyramider, der var endnu større og ældre end pyramiderne i Egypten…

Når der er en stærk energi omkring Keopspyramiden, som er 139 meter høj, hvordan ville energien så være omkring en pyramide, der var 270 meter høj?

I 2005 opdagede man et pyramidekompleks i Bosnien-Hercegovina, som består af fire pyramider, en halvmåneformet konstruktion, to kegleformede høje og et stort netværk af tunneller. Den største af pyramiderne, Solpyramiden, er 270 meter høj og hele 29.200 år gammel.
Hvert år besøger 50.000 mennesker de bosniske pyramider. Mange af dem kommer for at føle den helt særlige energi i tunnellerne og i håb om at blive helbredt for deres fysiske problemer.
I dette foredrag vil antropolog og shaman Rie Jespersen fortælle den utrolige men sande historie om de bosniske pyramider. Du får svar på:
  • Hvad er der blevet fundet i Bosnien?
  • Hvorfor virker tunnellerne healende på dem, der opholder sig i dem?
  • Hvilke spirituelle fænomener udspiller sig omkring pyramiderne?
  • Hvordan kan du selv besøge pyramiderne?

Rie Jespersen

har været ansat som supervisor ved udgravningerne af de bosniske pyramider, og hun er forfatter til bogen ‘De Bosniske Pyramider’ (Lemuel Books). I samarbejde med sin tvillingesøster Julie Mariel arrangerer Rie Jespersen spirituelle rejser til de bosniske pyramider.