Kinesiologi – samtaler med din intelligente krop. En vej til livsmestring – minikursus (1t 45min)

Minikursus v. Rikke Barbro Bendixen og Omaya Axø
Søndag kl. 14.00 – 15.45 i Konference 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Det er altid muligt at få det bedre. Den gode nyhed er, at du kan gøre rigtig meget selv. Og det kan være både enkelt, nænsomt og effektivt.
Kom med og oplev hvordan DIN krop kan fortælle, hvad lige netop DU har brug for.
Ofte glemmer vi at tage vare på os selv i en travl og krævende hverdag. Formålet med minikurset er at give deltagerne en øget bevidsthed om, hvilke faktorer som påvirker os negativt – samt en viden om , at der er rigtig meget, man selv kan gøre for at ændre på det.

Minikurset vil byde på et mix af foredrag, demonstrationer og workshop.
Du vil blive introduceret til en række helt enkle, men meget effektive teknikker, som kan hjælpe dig til at få det bedre – fysisk som psykisk. Og som du selv kan arbejde videre med, når du kommer hjem.
Eksempler på emner, som vil blive berørt i løbet af minikurset: Mindre stress, mere energi, bedre immunforsvar, at være i balance, at kunne slippe negative tankemønstre og følelser, mm.
Derudover vil Rikke og Omaya fortælle om og demonstrere, hvad kinesiologi er for en metode og hvordan de bruger den i deres klinikker.

Rikke Barbro Bendixen og Omaya Axø

er begge uddannede DK-kinesiologer og Enhedsterapeuter. De har hver deres klinik, Omaya i Skovlunde og Rikke i Osted ved Lejre, hvor de arbejder med klienter, som ønsker forandring i livet og i hverdagen.