Få mere sjov og glæde i livet

Foredrag v. Rikke Gade Therkildsen
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Bevidsthedsløft hvor de lavere frekvenser i kroppen løftes op i den højest optimale frekvens, således at kroppens frekvens kommer i bedre samklang med sjælens frekvens. Det bevirker, at sjælens lys og intelligens i højere grad kan gennemstrømme ens legeme, tanker og følelser, så det bliver lettere at manifestere det, man ønsker i sit liv. Man kommer i bedre kontakt med sit højeste potentiale og positive skaberkraft.

Vi bruger nærværets og acceptens kraft og følelsernes særlige intelligens til at heale de negativt ladede tilstande, du oplever i dig selv og i dit liv. Selv det der synes fuldstændigt fastlåst, kan byde på usete muligheder for vækst, når man dykker ned i det.

Transformationen foregår ubesværet og let men har dybtgående og vidtrækkende effekt – også på dine relationer.

Her enkelt bidrager med indre fokus og villighed til at ændre på gamle bevidsthedsmønstre. Undertrykte tilstande kan komme op til overfladen, så man skal være indstillet på at byde de sider af én selv velkommen.

Rikke Gade Therkildsen

er født i 1969 og opvokset i en forstad til Århus. Bor i dag på Frederiksberg.

Oprindeligt uddannet som cand. merc. int. i udenrigshandel fra Handelshøjskolen i Århus og har arbejdet inden for salg og marketing i syv år.

Sideløbende uddannet i 2002 i healing og kanalisering hos Birgit Emdal.

Siden 2004 fuld tid som behandler. I perioder med større vægt på afholdelse af workshopper og uddannelser inden for healing, kanalisering og regression.