Hormoner – er der også kuk i dine?

Foredrag v. Rikke Johansson
Søndag kl. 11.00 – 11.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Hvordan ved du, om der er ubalance i dit hormonsystem?

Har du været stresset i længere tid? Er du altid træt? Har du humørsvingninger og/eller smerter i forbindelse med din cyklus? Har du svært ved at sove? Har du tendens til tristhed, uden at du rigtigt ved hvorfor? Har du svært ved at tabe dig, selvom du gør ”alt det rigtige”?

Listen, over symptomer der skyldes hormonelle ubalancer, er utrolig lang og ofte ved vi ikke engang, at årsagerne kan findes dér.

  • Mange går derfor rundt med store ubalancer i deres hormonsystem, uden at vide det.
  • Mange vænner sig til følgerne uden at vide, hvorfor de er der og accepterer dem, som et vilkår i livet.

Sådan behøver det ikke at være.

Så hvis du vil vide, hvordan du på naturlige måder selv kan arbejde på din hormonelle balance, måske slippe af med nogle af dine ubalancer, få øget energi og livsglæde, så kom forbi.

Naturlig balance og livsglæde må nemlig gerne være vilkår i vores liv.

Rikke Johansson

Rikke har 20 års erfaring med den alternative verden og er uddannet komplementær terapeut, ergoterapeut og dyrepasser.

Et af Rikkes store ønsker er, at hjælpe mennesker til at blive så selvhjulpne som muligt, i forhold til at opnå og fastholde en god balance i livet. Hun har altid været stor fan af, at se på sammenhænge og helheder og ønsker at finde årsager, fremfor kun at symptombehandle. Rikke arbejder med at se muligheder ud fra den enkeltes præmisser, hvorfor udgangspunktet for en session også er meget individuel og helhedsorienteret.

Rikkes rejse med dōTERRAs æteriske olier begyndte i 2015. Først som en ikke helt overbevist bruger, til at hun i dag både er en erfaren bruger og formidler.

Rikke fortæller: ”Jeg har altid spurgt ”hvorfor?” til alverdens ting. Så da jeg gik til lægen med en belastningsreaktion, der ikke rigtigt ville slippe i kroppen og gik derfra uden et brugbart svar, gjorde jeg som jeg plejede – og begyndte at finde svarene selv. Min rejse med at finde svarerne og med dōTERRAs produkter har gjort en verden til forskel for mig og mit helbred – både fysisk og psykisk.

Det er denne tilgang og nogle af de svar, jeg fandt, som jeg ønsker at dele.”

Rikke er at finde på stand 27 Klinik Malene v/Malene Vinzenzi.