Kropstyper – fysisk og psykisk udvikling

Foredrag v. Ronni Vistisen
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

Som kropsterapeut ser vi mange kroppe, og selvom vi alle er forskellige, og helt unikke, er der alligevel nogle fælles træk, nogle fælles bevægelser, måder at være i kroppen på.

Disse bevægelser kan kædes sammen med de fysiske og psykiske udfordringer vi oplever i livet, udfordringer der går lige fra vores relation til os selv og andre, til smerter i kroppen, fysiske sygdomme, stress, angst, vrede, og depression.

De oplevelser vi får under vores opvækst, er med til at forme os som mennesker, både hvordan vi tænker, og føler men også hvordan vores krop udvikler sig.

Ronni Vistisen

har siden 2009 arbejdet med kropsterapi, med udgangspunkt i afspændning. Når vi afspænder, er det ikke bare kroppen, men også de følelsesmæssige spænd, som ligger som underliggende spændingsmønstre, og kan være mere eller mindre aktive alt efter hvilke påvirkninger man er under.

Hans fokus er for såvidt det samme som det udgangspunkt, der blev grundlagt dengang, men er med årene blevet mere og mere nuanceret. Da han sammen med sine to partnere grundlagde Totum tilbage i 2012, var det med nysgerrigheden som afsæt.

I dag har han været med til at uddanne flere hundrede kropsterapeuter, og afholdt internater i selvudvikling både i Danmark og i udlandet.