Accelerer din personlige udviklingsrejse med symboler og ritualer

Foredrag v. Rosenkors-Ordenen
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Har dit liv været en broget rejse, hvor du igen og igen har søgt svar på tilværelsens mysterier?
Føler du stadig, at der mangler noget?
”Åndelig kontakt handler om at leve ud fra sin guddommelige natur. Hvis du arbejder struktureret med den rette proces, bliver du mere bevidst om retningen på din personlige udviklingsrejse.”
Symboler og ritualer er sjælens sprog, og de taler direkte til underbevidstheden. Symbolerne vækker en dybere forståelse af din egen natur og gennem denne proces erkendes ting der ikke kan forstås men må erkendes.
Foredraget vil give dig et indblik i de muligheder Rosenkors-Ordenen AMORC giver dig for at skabe din egen proces og hjælpe dig til at fokusere din søgen og fremfor alt at skabe fremgang på din personlige udviklingsrejse.
Ordenen stiller en række redskaber til rådighed som styrker din proces med at forstå din egen sande natur. Jo mere du forstår dig selv, jo mere bliver du et med din guddommelige essens og oplever større fred og harmoni i dit liv.

Rosenkors-Ordenen

tilbyder en proces. En proces hvor du er i centrum. En proces hvor refleksion og praktisk arbejde tilsammen giver en erkendelse af hvem du er og hvor din personlige rejse går hen.
I år fejrer Rosenkors-Ordenen AMORC 100 år i Danmark. Ordenen har gennem årene hjulpet tusindvis af mennesker på deres personlige udviklingsvej.