Sjælens rejse og Meditation

Foredrag v. Sandie Sofia
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i VIP Lounge på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Fortælling om mødet med min egen sjæl, min sjæls rejse igennem nogle af mine tidligere liv, karmiske healingforløb og hvorfor det er vigtigt at få sjælen så meget ned i kroppen som muligt.Efter foredraget guider jeg en healings meditation, hvor du kan møde et af dine tidligere liv, slippe et gammelt traume og lade din sjæl blive healet op, så du får adgang til en større del af din sjæls bevidsthed.

Sandie Sofia

Mit navn er Sandie Sofia. Jeg er uddannet Clairvoyant Rådgiver og Healer hos Marzcia Techau, det er ligeledes hos Marzcia jeg har lært karmisk healingsarbejde.

For mig giver det mening at starte med at heale os selv fra vores tidligere livs traumer og overbevisninger, allerede under min uddannelse som Clairvoyant Rådgiver viste det karmiske arbejde sig enormt tydeligt hos mig, derfor har jeg dygtiggjort mig inden for dette område.

Udover det karmiske, har jeg Reiki 1+2 , englehealing og epigenisk healings uddannelse. Jeg har Bars Acces og dyretelepati uddannelser. Jeg afholder cacaoceremonier og små cirkler i spirituel udvikling.

Derudover maler jeg mange forskellige spirituelle malerier. Jeg maler altid ud fra hvilken process jeg selv gennemgår, hvilke væsner jeg får hjælp fra.