Fjern dine stopklodser: Udvid din bevidsthed og få et bedre liv – minikursus (1t 45min)

Minikursus v. Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Lørdag kl. 14.00 – 15.45 i Konference 1. sal

Fjern dine stopklodser: Udvid din bevidsthed og få et bedre liv. Jo mere og højere bevidsthed, du har, desto bedre. Få indsigt i et nyt mindset og prøv nogle effektive bevidstgørelsesmetoder, som kan bringe dig tættere på det liv, du helst vil have.
Oplever du ofte at dine tanker kører i samme negative rille, at du er en slave af dine følelser, eller at du har det skidt i kroppen? Eller kæmper du med at føle dig handlingslammet, energiforladt, overvældet, stresset eller bekymret? Så har du brug for at hele, løfte og udvide din bevidsthed.

Bevidsthed er et fantastisk værktøj. Jo mere bevidsthed, du har, og jo højere den er, desto bedre. Når du udvider din bevidsthed opdager du alle de løgne, du har troet på, alle de normer og regler, du blindt har fulgt og mange andre begrænsninger, som du vil have glæde af at komme ud over.

Få indsigt i et nyt mindset og prøv nogle effektive bevidstgørelsesmetoder, som kan bringe dig tættere på det liv, du allerhelst vil have.

Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Vi er undervisere, foredragsholdere, skribenter, guider/coaches og ikke mindst søskende med et nært og stærkt forhold.

Vi tilbyder bl.a. coaching/bevidsthedsguidning, afholder bevidsthedsgrupper (gruppeforløb med mindre grupper), foredrag, kurser og workshops samt afholder jævnligt åbne gratis bevidsthedsaftner, hvor alle kan deltage. Alle vores services har målet bevidstgørelse.