Bevidsthedsrevolution!
– Afslør dine løgne og begrænsninger med sandhed, virkelighed og bevidstgørelse

Foredrag v. Søren Lauritzen og Birgitte Coste
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Vil du også gerne fungere mere optimalt og have et bedre liv? Så er det, der skal til, et stærkt skud sandhed og virkelighed. Hvorfor? Fordi det er det eneste, der virker!

Hvordan gør man så det? Ved hjælp af bevidstgørelse. Bevidstgørelse sker ved, at du løfter, udvider og heler din bevidsthed. Helt enkelt!

Men når det er sagt, så synes det ofte ikke helt så enkelt. Her er et par årsager til hvorfor (og ja, det er et par provokerende påstande):

– Vi lyver over for os selv igen og igen … og så lige en gang til.
– Mange af de ting, vi tror er sande (vores overbevisninger) … er det ikke. De er decideret løgn.
– Vi lever vores liv ud fra andres / samfundets præmisser og regler … hvilket ofte begrænser os mere, end vi er klar over.
– Uden vores påduttede og selvvalgte roller og titler, aner vi ikke, hvem vi er.
– Mange af os har ikke lært, at vi rent faktisk har en vilje – at vi selv kan bestemme over os selv, vores liv og vores oplevelse.

Men hvorfor lever vi sådan? Det gør vi, fordi vi mangler bevidsthed. Når vi mangler bevidsthed, tror vi på en masse ting og gør en masse ting, som i bund og grund ikke er os, hvilket skaber adskillelse, misforståelse og problemer.

Men hvad skal der så til, for at komme til at virke bedre? Vi foreslår en bevidsthedsrevolution!

Søren Lauritzen og Birgitte Coste

Vi er undervisere, foredragsholdere, skribenter, guider/coaches og ikke mindst søskende med et nært og stærkt forhold.

Vi tilbyder bl.a. coaching/bevidsthedsguidning, afholder bevidsthedsgrupper (gruppeforløb med mindre grupper), foredrag, kurser og workshops samt afholder jævnligt åbne gratis bevidsthedsaftner, hvor alle kan deltage. Alle vores services har målet bevidstgørelse.