10 måder at ændre verden på

Foredrag v. Sonja Ohlsson
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Ved at genoprette forbindelsen til vores indre, kan man gøre verden til et sundere, sikrere og smukkere sted, hvor mennesker og naturen kan leve sammen i fred og harmoni.

De 10 værdier vil give en erkendelse af, at verden først vil ændre sig, når vi ændrer måden, vi forholder os til os selv, andre og naturen på.

Sonja Ohlsson

er meditationslærer samt daglig leder i Brahma Kumaris’ danske meditationscenter. Hun har som frivillig undervist medarbejdere i bl.a. virksomheder og universiteter internationalt i positiv tænkning, stresshåndtering, selvudvikling og meditation. Sonja er meditationslærer i Kriminalforsorgen.
Brahma Kumaris har eksisteret i Danmark siden 1984 og er en verdensomspændende spirituel organisation og NGO spredt over 110 lande – et åndeligt verdensuniversitet – med meditation i fokus.
I 2009 var Sonja med til at udvikle Brahma Kumaris Environment Initiative med henblik på at imødekomme behovet for en højere miljøbevidsthed i Brahma Kumaris samt tilføje den indre dimension til drøftelserne på FN’s klima- og biodiversitet konferencer.