Dyretelepati – Hvad er det?

Foredrag v. Stefanie Mørk Christensen
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

En forståelse for hvad dyretelepati er og hvordan det virker. Samt hvad man kan bruge dyretelepati til, og hvorfor det er interessant at bruge til vores dyr.

Stefanie Mørk Christensen

Mit navn er Stefanie, jeg er uddannet holistisk master telepatør. Mit mål er at skabe en bedre forståelse for vores dyr og deres behov. Specielt med fokus på relationen mellem dyr og ejer. Lidt om min baggrund:Jeg har altid godt kunne lide dyr, men jeg har aldrig vidst, hvordan jeg skulle arbejde med dem. Hverken dyrlæge eller dyrepasser tiltalte mig. Jeg valgte i stedet at gå i den naturvidenskabelig retning, hvor jeg først blev bioanalytiker og efterfølgende fik en kandidat i Biomedicin.

Da jeg mødte dyretelepati første gang syntes jeg det var enormt spændende, men afviste idéen om, at jeg selv kunne snakke med dyr.
Jeg troede at man skulle have nogle særlige evner for at kunne tale med dem. Der gik noget tid, men til sidst blev jeg så nysgerrig, at jeg kiggede nærmere ind i dyretelepati og hvad det var.
Her fandt jeg ud af, at det var en evne som alle var født med og der var jeg solgt på stedet. Så jeg satte mig for, at lære at tale med dyrene.