Bliv den stærkeste udgave af dig – minikursus (1t 45 min)

Minikursus v. Stephanie Bergquist
Fredag kl. 14.00 – 15.45 i Konference 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Luk øjnene et øjeblik, og forestil dig at være den bedste, stærkeste udgave af dig, eller måske endda den helt perfekte udgave af dig. Hvordan ville dit liv så se ud, og hvordan ville det føles i din krop?

Minikurset er en kombination af introduktion til hvad hypnose er, og hvad hypnose bestemt ikke er, samtidig med at det også et minikursus i, hvordan du på simpel vis, kan styrke dig selv igennem selvhypnose. Her lærer du, hvordan du med enkle værktøjer, hurtigt kan skabe positive vedvarende forandringer i dit liv. Du vil igennem sjove og underholdende øvelser få en fornemmelse af, hvordan krop og sind påvirker hinanden, og hvordan sindets regler arbejder. Hvis tiden er til det, så afsluttes kurset med en kort demo af hypnose som underholdning.

Stephanie Bergquist

Stephanie Bergquist har arbejdet med klienter siden 1998. Hun er en anerkendt og erfaren behandler og terapeut. Hun er særdeles veluddannet og har kurser og uddannelser fra både ind- og udland. Til daglig arbejder Stephanie som hypnotisør, hypnoterapeut, coach og underviser og laver derudover også hypnose-, og mentalistshows på højt plan.