Breathwork – Lær din krop at heale sig selv

Foredrag v. Suzanne Jensen
lørdag kl. 16.00 – 16.45 i Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Du vil blive overrasket over hvor meget dit åndedræt afspejler hvordan du har det. Kom og hør hvad breathwork er og få en smagsprøve på, hvad breathwork kan gøre for dig. Du kan læse mere om breathwork her.

BREATHWORK er et vidunderligt redskab til healing. Det giver dig en følelse af at være mere forbundet til dig selv og andre. Under foredraget laver vi en kort breathwork meditation. Med breathwork får du adgang til din underbevidsthed, sider af dig selv du har glemt, følelser du har undertrygt såvel som ufødte potentialer. Når du laver en fuld breathwork session har du nemmere ved at mærke kontakten til din sjæl og universet.

Suzanne Jensen

har over 23 års professionel erfaring i arbejdet med mennesker. Både hos mennesker med skizofreni, unge fanget i det kriminelle miljø og senere som behandler for spiseforstyrrede på et privat hospital. I 2015 valgte Suzanne at sige sit job op og starte som selvstændig. I dag har Suzanne 1:1 klienter, gruppeforløb i breathwork & selvudvikling, workshops og derudover underviser hun kommende mindful healere og healings terapeuter på Sjælsroskolen.