Selvudvikling og transformation

Foredrag v. Timiann Melissa Olsen og 
Signe S. C. Rosenweis
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i lokale Gunnar Nu 3 – følg de røde pile på gulvet

Når man er interesseret i selvudvikling læser man ofte en masse bøger, tager en masse kurser og går hos en terapeut eller behandler. Det hele er super god hjælp på vejen, vi skal bare passe på, at vi ikke kommer til at sidde fast i processen. Processen er ikke målet med selvudvikling. Det er transformationen og friheden, som er målet.

Vi vil i dette foredrag sætte fokus på, hvordan vi arbejder med transformation og give lidt gode råd til, hvad du selv kan gøre.

Signe S. C. Rosenweis

har arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer, herunder Reiki Healing, Theosis Healing, Access Consciousness, Advanced Sound Wave Energy Healing, Hjertehealing samt Clairvoyance.
Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi.

Timiann Melissa Olsen

Timiann Melissa Olsen har stor erfaring med at arbejde indgående med mennesker, dyr, åndelige væsner og energiformer. Hun har faciliteret meditations grupper og shamanistiske cirkler og arbejder med healing, kanalisering, space clearing, undervisning og terapi.
Timiann’s arbejde tager udgangspunkt i hendes erfaringer og uddannelser i Huna teachings (Hawaiiansk Shamanisme), Reiki Energy Mastery, Theta Healing, Womb wisdom, Tantra, Bevidst sexualitet, Advanced Sound Wave Energy Therapy og Imago Relationsterapi.