Dødscafé

Samtalecafé v. Torsten Borbye Nielsen
Fredag kl. 12.00 – 12.45 i Konference 1. sal

Du skal dø! – det lyder som dagens dårlige nyhed.

Men hvad betyder det for os, at vi skal dø? At livet en dag får ende? Kan det måske endda give os nogle gode refleksioner om det liv, vi lever? Dødscaféerne findes over hele verden – kom og vær med!

Dødscafé er et ikke-dømmende og fortroligt rum, hvor vi taler om det faktum, at vi alle sammen skal dø. Hvad betyder det for os? Hvad gør det ved vore prioriteringer? Hvordan kan vi leve hele liv med bevidstheden om, at døden venter os?

Formålet med samtalecaféen er, at vi skal tale om, hvordan vi får det bedste ud af det liv, vi er blevet givet. Du får mulighed for at medvirke med dine synspunkter og indspil. Her er ingen dagsorden, og intet vi skal nå, andet end at udveksle synsvinkler, erfaringer, og tanker – og måske i fællesskab blive klogere. Dødscaféen er ikke en sorg-gruppe, og heller ikke et sted at søge personlig vejledning. Det er et rum, hvor vi taler med hinanden.

Torsten Borbye Nielsen

er præst i I Mesterens Lys, konservatorieuddannet guitarist og komponist. Han er optaget af at hjælpe mennesker ind i en erfaring af Guds kærlighed og lægedom, og musik, meditation og bøn har en vigtig plads i dette.
Han har udgivet en lang række CD’er, bl.a. ”In The Master’s Light” og “Christfulness – music for meditation” med musik som hjælp til bøn, meditation og heling og har ledt retræter i over 25 år.
Torsten er gift med Helene, og de leder et åbent fællesskab med base i deres hjem. De har sammen to børn og tre plejebørn.