Giv slip på gammelt og åben dig for det, du ønsker

Foredrag v. Tove Lucka
Søndag kl. 16.00 – 16.45 i VIP lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Hjælp dig selv til at:

  • At give slip på det i dig eller omkring dig, du ikke ønsker at tage med dig videre ind i 2024 og i det hele taget videre i dit liv.
  • At åbne dig for det, du ønsker, skal ske og/eller være i dit liv her i 2024 og fremover.
  • Og at få hjælp fra dine engle og guider til, hvordan du får det til at ske.

Efter en kort introduktion, guider Tove Lucka dig gennem en meditation, hvor du bl.a. har mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, og for at åbne dig for det, du ønsker, skal ske og være i dit liv.Tove Lucka afslutter med at formidle clairvoyante budskaber til nogle af deltagerne med fokus på, hvordan du hjælper det nye på vej.Alle kan deltage, uanset om du ikke har mediteret før, har en praksis eller noget derimellem.

Tove Lucka

har gennem 32 år arbejdet som professionel clairvoyant og healer og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt guidede meditationer og været brevkasseredaktør i mere end 9 år på ugebladet Søndag. Hendes seneste udgivelser er bestseller englekortene “Divine Guidance” og ”Engle Hjælp”.Tove Lucka er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen forProceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere. Derudover har hunsiden 1996 undervist i meditation, holdt foredrag, workshops og kurser i emner indenfor den spirituelle verden – en viden og erfaring hun også deler online bl.a. i ”Dit Spirituelle Bibliotek”, med det formål at hjælpe andre til et lettere liv gennem indsigt, inspiration, viden og personlig udvikling.Tove Lucka er også kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.