To foredrag på denne side

Mød din engel – og lær at lytte til og modtage dine engles hjælp

Foredrag v. Tove Lucka
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i VIP lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Du vil ved dette foredrag bl.a. møde en af dine engle, få redskaber til at høre og se, hvad det er dine engle viser og siger til dig, viden om hvem englene er mm. – så du kan få et lettere liv og mere af det, du ønsker.

Dine engle og guider er hele tiden omkring dig og de gør, hvad de kan for at hjælpe dig og vise dig den mest optimale vej igennem dit liv.

Du kan til hver en tid tale med dem og bede dem om hjælp, så de kan være der for dig, hjælpe dig, tale til dig og vise dig vejen. Udfordringen er at høre og se, hvad det er dine engle og guider viser og siger til dig – og ikke mindst at følge det.

Det er det, du får hjælp til ved dette foredrag. Og ved dit møde med en af dine engle, får du mulighed for at kommunikere med englen, så du fremadrettet kan blive endnu bedre til at lytte og modtage englens hjælp.

Oplev den åndelige verden – og dine engle og guider

Foredrag v. Tove Lucka
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i VIP lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Guidet meditation – Clairvoyante budskaber – Inspiration.

Oplev og mærk den åndelig verden, engle, guider, lyset og kærligheden ved dette ”oplevelses-foredrag”, hvor dine oplevelser er i centrum.

Ord kan sige og give rigtig meget. Men det er, når du selv oplever og mærker noget, det kan falde på plads og finde sin plads i dig. For både indre og ydre oplevelser aktiverer følelser og giver dig vished – og med visheden kan du integrere den erfaring, du har fået, i dine handlinger og i din hverdag.

Det er det, du får mulighed for ved dette ”foredrag”.

Efter en kort introduktion, guider Tove Lucka dig gennem en meditation, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve den åndelige verden, engle, guider – og lyset i dig.

Derefter afsluttes ”oplevelses-foredraget” med, at Tove Lucka formidler clairvoyante budskaber fra englene og guiderne til nogle af deltagerne.

Alle kan deltage, uanset om du ikke har mediteret før, har en praksis eller noget der imellem.

Tove Lucka

har gennem 30 år arbejdet som professionel clairvoyant og healer og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt guidede meditationer og været brevkasseredaktør i mere end 9 år på ugebladet Søndag. Hendes seneste udgivelser er bestseller englekortene “Divine Guidance” og ”Engle Hjælp”.

Tove Lucka er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere. Derudover har hun siden 1996 undervist i meditation, holdt foredrag, workshops og kurser i emner indenfor den spirituelle verden – en viden og erfaring hun også deler online bl.a. i ”Dit Spirituelle Bibliotek”, med det formål at hjælpe andre til et lettere liv gennem indsigt, inspiration, viden og personlig udvikling.

Tove Lucka er også kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.