Psykiske evner og/eller sensitivitet

Foredrag v. Tove Lucka
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i VIP lounge 1. sal

Hvordan kan du passe på dig selv, og hvad kan du bruge det til.

Rigtig mange er sensitive og mærker meget omkring sig – andres følelser, tanker, intentioner mm. Det er belastende for energisystemet og for kroppen, da konsekvensen kan være træthed, bekymringer, forvirring omkring egne følelser, tanker osv.
Det er derfor vigtigt at have redskaber til at passe på sig selv, når man er sensitiv og/eller har clairvoyante/healende evner, der ikke er trænet.

Ved dette foredrag vil du høre om, hvad sensitivitet og psykiske evner er. Hvad forskellen er. Få viden om menneskets energier, samt den åndeligeverden.
Du vil tillige få redskaber til, hvordan du beskytter dig mod hele tiden at mærke andre, deres følelser, tanker, intentioner mm.

Foredraget afsluttes med, at du får mulighed for at mærke de åndelige energier, og en enkel selvhealingsmetode du kan tage med dig og bruge i din hverdag.

Få redskaber til, hvordan du åbner og lukker for dine psykiske evner. Hvordan du beskytter dig mod at mærke andre, deres følelser, tanker, intentioner mm. Viden om, hvad psykiske evner er og hvordan du bedst bruger dem.

Hvordan kan du bruge dem og samtidig passe på dig selv?

Alle har psykiske evner, men det er som at spille et instrument – nogle skal blot hygge sig med det derhjemme, mens andre har evnerne og potentialet til at blive trænet til at give solokoncerter/arbejde professionelt med sine evner.

Tove Lucka

har siden 1992 arbejdet som professionel clairvoyant og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt guidede meditationer og været brevkasseredaktør siden 2010 på ugebladet Søndag.

Hendes seneste udgivelser er bestseller englekortene “Divine Guidance” (kanaliserede englekort med selvhjælp til din personlige udvikling), og Engle Hjælp kortene (kanaliseret vejledning og hjælp både til dine enkle spørgsmål i hverdagen og til de større beslutninger i dit liv).

Tove Lucka er leder af Spirituelt Uddannelsescenter, Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing, som uddanner professionelle clairvoyante og healere.

Derudover har hun siden 1996 holdt foredrag, workshops og kurser i emner indenfor den spirituelle verdensamt undervist i meditation

Tove Lucka er kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV-dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV-og radioudsendelser, samt interviews i forskellige medier.