Har du psykiske evner?

Foredrag v. Tove Lucka
Fredag kl. 11.00 – 11.45 i VIP lounge 1. sal

Få redskaber til, hvordan du åbner og lukker for dine psykiske evner, hvordan du beskytter dig mod at mærke andre, deres følelser, tanker, intentioner mm., viden om, hvad psykiske evner er og hvordan du bedst bruger dem.

Hvordan kan du bruge dem og samtidig passe på dig selv?

Alle har psykiske evner, men det er som at spille et instrument – nogle skal blot hygge sig med det derhjemme, mens andre har evnerne og potentialet til at blive trænet til at give solokoncerter/arbejde professionelt med sine evner.

Tove Lucka

har siden 1992 arbejdet som professionel clairvoyant og har gennem årene, foruden private konsultationer, kanaliseret og skrevet flere bøger om spirituelle emner, skabt guidede meditationer og været brevkasseredaktør siden 2010 på ugebladet Søndag.

Tove Lucka underviser i meditation og emner indenfor den spirituelle verden og har tillige siden 1996 holdt foredrag, workshops, kurser og uddannelse. Hun er leder af Clairvoyancevejleder Skolen, som uddanner professionelle clairvoyante.

Tove Lucka er kendt som Tove Kofoed fra sin deltagelse i alle tre sæsoner af TV dokumentaren ”Fornemmelse for mord” og for sin deltagelse i andre TV- og radioudsendelser samt interviews i forskellige medier.

Hendes seneste udgivelse er bestseller kortene “Divine Guidance”, som er kanaliserede englekort med selvhjælp til din personlige udvikling.