To foredrag på denne side

Soul Voice Metoden

Minikursus v. Ulla Maglekilde Jerrebo
Fredag kl. 14.00 – 15.45 i Konferencelokalet på 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Soul Voice metoden er en healings metode, hvor du trænes i at bruge din stemme til at kontakte de steder i kroppen, som volder besvær og lidelser.På workshoppen introduceres du til, hvordan den personlige stemme og kontakten til kroppen kan bringe en højere bevidsthed til måden, hvorpå du forstår dig selv på.Bagved lidelse, smerte og ubehagelige følelser finder du dig selv på et højere plan.

Ulla Maglekilde og Mia Bluhm vil introducere deltagerne til Soul Voice træningen og give eksempler på hvordan den personlige stemme kan heale kroppen.

I dagligdagen forsøger man at undgå ubehagelige tanker og følelser, men hvor bliver det negative af?
Det lagres i kroppens ubevidste følelsesregister.Man kan lære at bruge kroppen som navigationsinstrument og ikke som skraldespand.

Mental sundhed i en krise tid

Foredrag v. Ulla Maglekilde Jerrebo
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i lokale Gunnar Nu 1 – følg de røde pile på gulvet

Mental sundhed handler ikke om, hvad man gør i sin dagligdag. Mental sundhed er at blive bevidst om, hvordan man tænker om sig selv og efterhånden udvide sin bevidsthed, så man samarbejder med sit Højere Selv og ikke sit ego.Egoet befinder sig i den daglige tankestrøm. Det Højere Selv er altid til stede som den åndelige internets forbindelse, der gør kroppen levende.Foredraget handler om, hvordan man lærer at samarbejde med sit højere Selv, så man kan være tryg i alle livssituationer.

Ulla Maglekilde Jerrebo

Min vej til at få det bedre med mig selv gik igennem et liv fyldt med uro, selvbebrejdelser og dårlig samvittighed. Jeg plagede mig selv hver dag for ikke at være god nok.

Ulla har dyrket mental træning via Et kursus i mirakler og “SoulVoice Metoden”. Mental sundhed for hende, er simpelthen at vide, at man aldrig er urolig af den grund man tror.