Akasha Arkivet – ved du hvem du er på sjælsplan? og hvorfor vejen til ægte succes går gennem din sjæl

Foredrag v.  Vivi Borregaard Adamz
Søndag kl. 14.00 – 14.45 i VIP Lounge 1. sal – følg de røde pile på gulvet

Når du lever i overensstemmelse med hvem du er på sjæls-plan, er det som at aktivere dit indre geni, tingene går lettere, og du føler dit liv har formål.
Det er ikke længere nok bare at være i live. Vi har lige nu adgang til viden og information. Og søger mere end nogensinde før, at leve autentisk, og med et dybere formål, i glæde, og med ansvar for egen lykke. Gennem øget bevidsthed om hvad du er, og hvad der gør at du oplever det du gør, kan du ændre det
Akasha Arkivet som vej til at vide og genkende hvem du er på sjæls-plan, hvilke gaver og talenter du har, og hvad der blokerer dig for at leve mere i overensstemmelse med hvem du er på sjæls-plan.

Vivi Borregaard Adamz

er healer, clairvoyant, clairaudient, og clairscentient. Gennem Akasha Arkivet, bruger jeg mine evner bl.a til at hjælpe mennesker med, at genkende hvem de er på sjæls-plan, hvilke gaver og talenter de har, og faciliterer processen, så de kan slippe blokeringer, der forhindrer dem i at leve i overensstemmelse med hvem de er på sjæls-plan, til at leve et mere autentisk liv, og højeste potentiale.