Selvhjælp – lær punkter til at afhjælpe dine problemer

Foredrag v. Vivian Birlie
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Gunnar Nu 2 – følg de røde pile på gulvet

Kom og lær punkter fra zoneterapi og akupressur, der kan afhjælpe dine problemer.
Vivian demonstrerer på publikum – måske er du den heldige og får behandling og gode råd?

Også info om zoneterapi/akupressur til hunde: uddannelse, bøger og behandling.

Ny selvhjælpsbog ‘Skab balance i krop og sind’, Gyldendal, beskriver, hvordan du kan bruge punkter fra akupressur og zoneterapi til at hjælpe dig af med gener, lidelser og ubehag. Demonstration på frivillige blandt publikum. Bogen er en efterfølger af ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal, der hjælper hundeejere med at afhjælpe hundens problemer og gener – også med zoneterapi og akupressur.

Vivian Birlie

har praktiseret og undervist i zoneterapi og akupunktur i 20 år og udbyder en professionel zoneterapiuddannelse og diverse kurser bl.a. selvhjælpskurser. Hun har udgivet 5 bøger om zoneterapi og akupunktur – 2 af dem på Gyldendal.

Vivian holder foredrag rundt omkring i landet, hvor hendes nye selvhjælpsbog ”Skab balance i krop og sind”,Gyldendal 2020, indgår som en naturlig del.

Hun er RAB-registreret i zoneterapi og akupunktur, hvilket betyder, at Sygekassen Danmark giver tilskud til hendes behandlinger, der også er dækket af langt de fleste sundhedsforsikringer.

Som en naturlig følge af hendes kunder og elevers forespørgsler mht. zoneterapi til primært hunde, satte Vivian sig for at lave en professionel uddannelse til hunde-zoneterapeut. Da der intet undervisningsmateriale fandtes måtte hun selv lave en undervisningsbog godt hjulpet på vej af dygtige fagfolk bl.a. flere dyrlæger. Den danner grundlag for den 1-årige dyrlægeeksaminerede uddannelse til hunde-zoneterapeut, som hun underviser på i Jylland, England og på Sjælland.