TANTRA for PAR – Fordybelse af Kærligheden, Sexlivet og Samværet

Foredrag v. Anita Strandmark og Søren Porting
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 3 – 1. sal

Kom og hør hvordan vi underviser par i tantra og hvad det kan give til jeres parforhold. Vi fortæller jordnært om tantra og hvordan tantra fordyber kærligheden, sexualiteten og samværet i hverdagen.

Undervejs viser vi små uddrag af helende tantrisk berøring (tantramassage) og guider jer i små parøvelser (som også kan laves alene).

Så kom og sæt jer godt til rette og tag imod en oplevelse.

Vi fortæller åbent, både sårbart og med humor, om vores egne udfordringer i parforholdet og hvad der har fået os til at lykkes. Du vil få et indblik i de spændende erfaringer, vi har med at hjælpe/undervise par i tantra og parudvikling. Hos os kan kan i vælge mellem 4 måder at blive introduceret til tantraen på:

  • 4 timers TANTRA privatundervisning. Jeres eget trygge rum med Anita som guide
  • Parforløb – jeres egen kombination af privat tantraundervisning og parudvikling
  • Heldagsworkshop. 6 intenst dejlige timer fulde af leg, sanselighed og nærvær. I laver alle øvelser sammen i parret.
  • KÆRLIGHEDSREJSEN – 7 dages kærlighedsforkælelse i Italien. Lige dele tantra undervisning, gestaltisk parudvikling og romantisk ferie.

Al vores undervisning foregår i trygge, etiske og nærværende rammer. I laver alle øvelser med hinanden, og vi støtter jer i at justere, så de passer til netop jeres behov, lyst og grænser.

Her til sidst vil vi give ordet til nogle af de par, vi haft glæde af at arbejde med: “Vi er så glad for at vi valgte at komme til jer” – par i 40érne“Tak for en sådan en rørende, spændende og lærerig oplevelse ” – par i 60érne“Kan varmt anbefales. Vi fik så meget ud af vores første besøg at vi har valgt at komme igen”

Vi glæder os meget til at se jer.

Anita Strandmark og Søren Porting

Vi er et par. Anita er tantralærer, tantrabehandler, kropsterapeut og somatisk sexolog. Hun har specialiceret sig i undervisning i tantra for par, samt at give helende tantriske kropsbehandlinger til kvinder.

Søren er Gestalt psykoterapeut med 30 års erfaring i, at styrke kontakt, udvikling og fordybelse i parforhold. Søren er en meget erfaren underviser og kursusholder.