Helende TANTRA for kvinder

Foredrag v. Anita Strandmark
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 1 – stuen

Kom og hør hvad TANTRA er.
Hvad jeg som kvinde har fået ud af min tantriske rejse.
Og hvordan jeg formidler, det vigtigste jeg har lært, videre til andre kvinder gennem helende tantriske kvindebehandlinger.

TANTRA skal først og fremmest OPLEVES!

Derfor viser jeg uddrag af helende tantrisk berøring til en kvinde på briksen, imens jeg sætter ord på denne årtusindgamle berøringskunst og hvorfor den er så helende og kraftfuld. Undervejs vil jeg guide jer i små siddende TANTRA-øvelser, lidt frigørende bevægelse, samt en meditation for at hele kontakten mellem hjertet og dit hellige skød.

TANTRA bygger nemlig på forståelsen af at Seksualitet, Krop, Hjerte og Ånd er ét. At alt er helligt. Alt er energi.

Kom trygt! Alle små øvelser der guides er frivillige og foregår fuldt påklædt og respektfuldt. Kvinden der ligger på undervisningsbriksen er en erfaren kollega. Hun vil for sanselighedens skyld have bar hud bortset fra trusser på. Og vil være dækket af et tæppe i starten af behandlingen. Samt bagefter. Min berøring af hende er respektfuld, indfølende og af helende og ikke seksualiseret karakter. Jeg er fuldt påklædt og der er ingen body to body kontakt. Hvilket er samme trygge etiske ramme, jeg altid arbejder under.

Jeg glæder mig så meget til at introducere jer til det tantriske univers, som jeg selv holder så meget af.

PS: Er du nysgerrig på hvad en Tantrisk Kvindebehandling er så kommer der en beskrivelse her:

TANTRISK KVINDEBEHANDLING indeholder altid● Dyb healende berøring på briks● Forløsende Kropsterapi ● Selvudviklende samtale og rådgiving

Hele 3 timer skræddersyet til dig og den indre ressource du længes mest efter at udvikle. Så du kan blomstre og udvikle dig selv indefra på en hel unik, hjertevarm, sanselig og indsigtgivende måde.

Længes du efter en bedre kontakt til din krop og seksualitet?Længes du efter at have mere power, lyst, sårbarhed eller livsglæde?Længes du efter hjælp til at hele overgreb, angst, overtænkning, fysiske/psykiske traumer eller lære at sige nej så det bliver hørt?– så kan du altid ringe til mig og få en uforpligtende snak om, hvad jeg evt. kan hjælpe dig med.

Anita Strandmark

er en erfaren tantrabehandler, yonimapper/vaginalterapeut, somatisk sexolog og tantralærer og har firmaet COPENHAGEN TANTRA. 
Hun har specialiceret sig i at give tantrisk helende kropsbehandlinger til kvinder samt at træne kvinder i at ære deres grænser.
Anita har særlig erfaring i heling efter traumer/overgreb, anspændthed, nedsat sanselighed/lyst, samt at skrue op for kropskontakten, selvkærligheden og selvværdet. 

Anitas tantriske rejse startede for 25 år siden, og hun har arbejdet professionelt med tantra for kvinder de sidste 7 år. Hun har interesseret sig for personlig og åndelig udvikling i 30 år, og har tidligere undervist i shamanisme og frigørende dans. TANTRA for PAR: Anita underviser også par i tantra/tantramassage. Og holder parworkshops og parrejser sammen med sin partner Søren, som er en erfaren gestalt psykoterapeut og parterapeut. Det kan du høre mere om i COPENHAGEN TANTRAs andet foredrag her på messen: Søndag kl 15 i lokale 3: Tantra for Par- Fordybelse af Kærligheden, Sexlivet og Samværet.Kom endelig forbi COPENHAGEN TANTRAS stand nr 61 og få en personlig snak. Her kan du også drage fordel af nogle gode messetilbud, hvis du ønsker det.