Forstå dine drømmes unikke beskeder

Foredrag v. Annalise Stourup de Molade
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 4 på 1. sal

Vores drømme er vigtige for at holde os i psykisk balance.

De er samtidig beskeder til os fra det ubevidste – ofte udtrykt i et symbolsprog, som umiddelbart virker fremmedartet og kan være svært at forstå. Med ved bevidst at arbejde med dine drømme kan du lære at tyde deres budskab. Hvis der er uforståelige meddelelser i drømmene, kan du bede din underbevidsthed om at give en ny drøm til afklaring – Du kan begynde at kommunikere med dit ubevidste sind. Det vil hjælpe dig til at forstå dig selv bedre og derved styrke din personlige udviklingsproces og være en hjælp ved vigtige valgsituationer igennem livet.

Vi drømmer alle hver nat, og hvis du ikke kan huske drømmene, er det noget, der kan optrænes. En drøm som ikke er tydet, er som et brev du ikke har åbnet.
Når du har forstået de symbolske budskaber f.eks. i mareridt, som gentager sig gang på gang, vil du ikke have den samme frygt for dem længere – og i øvrigt vil de ofte ophøre eller ændre sig, når først du forstår dem.

Vores drømme er kongevejen til det ubevidste og en fantastisk og unik måde, at kommunikere med intuitionen, den indre guide, incl. den kollektive bevidsthed, energi og visdom, som vi alle er en del af.

Det er vigtigt at tolke drømme individuelt – da f.eks. et jordbær, en slange o.s.v. betyder noget forskelligt for hver enkelt menneske.

Naturen som helbreder

Foredrag v. Annalise Stourup de Molade
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 3 på 1. sal
Da en af de væsentlige grunde til sygdom, ubalancer og stress er, at vi er kommet langt væk fra vores oprindelige natur både i det indre og det ydre, – er det naturlige og oplagte valg for at få det bedre, at søge ud i naturens stilhed og rummelighed.

Naturen bedømmer, eller fordømmer os aldrig. At lægge sig på jorden, græsset eller de visne blade, eller sætte sig op af et træ, kan hjælpe os i kontakt til den indre sunde natur.

Naturterapi bruges med gode resultater til mennesker, som er voldsomt udfordret med sygdom, stress og livskriser af enhver art. Kom og få inspiration til, hvordan du kan bruge den ydre natur til at genføde din oprindelige kraftfulde indre natur, din sundhed og naturlige livskraft.

Annalise Stourup de Molade

I 1999 startede jeg min virksomhed Hjertets Vej, hvor jeg arbejder med personlig udvikling og vækst, via Life-Coaching, psykoterapi, fordybelse, regression og healing, drømmetydning, naturterapi og healing for individuelle, par og grupper samt med foredrag og undervisning.
Jeg er bl.a. uddannet Life-Coach, vejleder i livskunst, en bred psykoterapeutisk Coachuddannelse fra Alfa-Omega Instituttet v/Anne-Grete Hav Hermansen. Jeg er trænet hos Juan Nunez del Prado (se bogen Inkamestrenes arv) i Inka-indianernes energiarbejde og hos Alberto Villoldo (forf. til bl.a. Shamanens visdom og Sjælehentning) i Shamanistisk healing & Rådgivning på Healing the Light Body School. Og har siden 1989 været i gang med terapi, træning og uddannelse samt deltaget på talrige terapi- og healingskurser, bl.a. mange lydhealingskurser, hos dygtige lærere, terapeuter, vise mænd og kvinder fra ind- og udland. Jeg er uddannet ernæringsterapeut og har læst homøopatisk medicin. Tidligere arbejdede jeg i en bank.

Udover kurser, uddannelse m.v. henter jeg til stadighed inspiration, healing og indsigt i naturen, i meditation, fra bøger, rejser, musik og kunst. Og vigtigst af alt gennem den læreproces som selve livet er. Jeg har altid elsket at synge og danse og har deltaget i mange kurser i intuitiv brug af stemme og krop, lydhealing og overtonesang, shamanistisk dans og sang. Ud fra mine erfaringer og intuition har jeg udviklet “Dansen med livet” – intuitiv følelsesforløsende bevægelse/dans – lyd/sang. Jeg holder foredrag og kurser og arrangerer spirituelle rejser, bl.a. til De Bosniske Pyramider. Foredrag og undervisning kan også aftales, fx “Sjælens udvikling gennem liv og mellemliv”, “Gør drømmen til virkelighed”, “Lykken er et valg”, “Girafsprog”.