Healingsrejse til De Bosniske Pyramider

Foredrag v. Annalise Stourup de Molade
Fredag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 2 på 1. sal

Bosniens Pyramider blev skabt for mere end 30.000 år siden af en civilisation, der havde indsigt i samspillet mellem sol, måne, stjerner og planeter og var i kontakt med en kollektiv bevidsthed, som muliggjorde konstruktionen af disse fantastiske bygninger med helt specielle energier.

Pyramiderne i Bosnien blev opdaget i 2005 og er derfor stadig i gang med at blive udforsket, og der er nye opdagelser, hver gang vi kommer tilbage med nye grupper. Vi har taget grupper med derned siden 2014.

Kom og hør om en helt fantastisk rejse, hvor vi besøger de største af pyramiderne og tunnelerne under pyramidekomplekset. Og bliver renset og tanket op, af healingsenergierne i området. Nogle oplever at smerte og andet ubehag og ubalancer ophører – og andre føler sig bare godt tilpas i området og vælger at komme igen og igen også for at høre om og se de nye opdagelser.

I området er der målt stærke healende energier bl.a. et meget højt antal negative ioner og en elektromagnetisk frekvens på 7,83 = schumanfrekvensen, som er den optimale frekvens for menneskers sundhed, for krop, sind og ånd.
Foredrag med plads til spørgsmål/dialog.

Når Healing og Udvikling sker via sygdom, stress, modgang og smerte

Foredrag v. Annalise Stourup de Molade
Lørdag kl. 12.00 – 12.45 i Lokale 3 på 1. sal
”Gå ikke ind i dødens grænseland uden at komme tilbage med en gave” er et gammelt indiansk ordsprog, som har været en vejviser for mig de sidste 35 år, både i mit personlige liv og i mit arbejde med klienter, elever og tilhørere. Det husker os på at uanset, hvor sort, gråt, svært, hårdt, smertefuldt, uforståeligt, chokerende, urimeligt, uoverskueligt livet forekommer os, når modgang og store udfordringer melder sig, så er der en ”gave” et sted ude i fremtiden – men vi skal huske og insistere på, at finde den og pakke den op.

Modgang giver os livserfaring som kan udvikle os til en større grad af medfølelse, nærvær i nuet, livsglæde, taknemmelighed, visdom eller hjælpe os til at passe bedre på os selv og dem og det vi holder af. Og det kan hjælpe os til at skifte spor, når det er tid for det.

Vi har I os de ressourcer, som der er brug for, og vores intuition/hjertets stemme/mavefornemmelse kan vise os vejen til helbredelse – lys og glæde, enten på egen hånd eller med en Terapeut eller Life-Coach, som støtte undervejs.

Foredrag med plads til spørgsmål/dialog.

Annalise Stourup de Molade

arbejder med Intuitiv Life-Coaching, Psykoterapi, Fordybelse, Regressionsterapi, Sjælehentning og Healing. Udgangspunktet, er at vi alle hver især I os har de ressourcer, og svar vi har brug for til at klare de udfordringer, som livet byder os og at Hjertet/Intuitionen kan vise os vej. Jeg har i mere end 25 år arbejdet med klienter, foredrag, kurser og rejser til kraftfulde steder.