Klarsynsdemonstration

Klarsyn v. Bettina Thomsen – Gratis tillægsbillet afhentes i Informationen
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i Lokale 4 på 1. sal

Bettina stiller sig som medie til rådighed for kontakt mellem denne og den åndelige verden. Det er altid et eksperiment, men ofte en fantastisk oplevelse.

Kom med et åbent sind og en positiv indstilling og se om dine kære kommer forbi med en hilsen. Gør plads til lidt magi i dit liv.

Der formidles altid i en kærlig energi, gerne humor og stor respekt for den åndelige verden.

Bettina Thomsen

– en pioner, en mentor i spotlightet – et lille lys i mørket.

Jeg er født i en spiritistisk familie og har på den måde altid haft den åndelige kontakt med mig. Som barn var alt dette naturligt. Ikke at jeg så afdøde alle steder, men specielt naturens liv og åndelige væsner “talte” til mig. Min skytsånd var altid hos mig, når jeg var ked af det eller havde det svært. En skytsånd som vi alle er beriget med, uden undtagelse.

Den første halvdel af mit liv har jeg brugt på at forstå og integrere det åndelige i det fysiske – få tingene ned på jorden, så vi kan forstå og bruge de ressourcer der er tilgængelige. Nu arbejder jeg åndeligt og tager det fysiske med, fordi det er så vigtigt for os at være hele mennesker.

Jeg er leder af Lysets Hus og har været det siden 1995 og sideløbende med det og et job i en privat virksomhed udviklet mine spirituelle/mediale evner

Startede mit eget firma i 2004 til at afvikle mine spirituelle aktiviteter gennem. I dag selvstændig Clairvoyant medie, healer, coach, mentor og psykoterapeut.