Hvad er din farve?

– Hør om hvordan du med farver kan få rum, krop og sind i balance

Foredrag v. Chila Yunai
Lørdag kl. 14.00 – 14
.45 i Lokale 3 – 1. sal

Farver påvirker os fysisk og psykisk, de er med til at give stemning til et rum. Den rette farve og farvesammensætning kan afbalancere rum, krop og sind og giver velvære og helse. Derfor har det stor betydning, hvilke farver vi vælger og omgiver os med.

Med udgangspunkt i vestlig filosofi, naturvidenskab og psykologi kan du høre om, hvad farver er, og hvordan farverne påvirker dig. Du kan høre om hvad farverne fortæller om din personlighed og hjem.

Min farverådgivning er individuel og tager udgangspunkt i problemstillinger af f.eks. fysisk, psykisk eller rumlig karakter. Jeg arbejder med udgangspunkt i mine klienters individuelle farve personlighed og farvebehov, da vi alle føler os tiltrukket af farver, som vi kan identificere os med, eller af farver, som understøtter vores udvikling eller livssituation lige nu og her.

Chila Yunai

Jeg er uddannet holistisk farverådgiver hos LB-Colour Consult v/Lene Bjerregaard, og uddannet clairvoyant v/Tove Lucka, med en efterfølgende Master hos Maya Fridan.

Herudover er jeg uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole København. Jeg har i mange år arbejdet som byplanlægger med bevaring af huse og kulturmiljøer, herunder historiske farver, og som arkitekt med indretning og om-og tilbygning af enfamiliehuse.
Jeg har desuden min egen praksis, Chila Yunai Counseling, hvor jeg tilbyder farverådgivning, clairvoyance og afdødekontakt samt foredrag.