Kirurgisk healer – Rejsen fra kriminel til invalid og derefter finde mening i den alternative verden

Foredrag v. Claes Nordlander
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 4 – 1. sal

Foredraget er en inspirerende fortælling om aldrig at give op trods livsomstændigheder, socialarv og fysiske begrænsninger, der til tider kan syntes umulige at overkomme. Men via en urokkelig stædighed, tro og tillid til universet, kan tingende ændre sig til den mest menings- og taknemlighedsgivende tilværelse, fuld af kærlighed og muligheder.

Claes Nordlander

Mit navn er Claes Nordlander jeg er 34 år gammel og sammen med min kone har vi Premahealing hvor vi arbejder med kirurgisk healing, himalayan healingbowls og clairvoyance.

Jeg er opvokset på Amager og født ind i et miljø på den forkerte side af loven. Det var et liv fyldt med had, ensomhed, stoffer, kriminalitet og uendelig modstand og kamp.
Men i 2011 gav universet mig et ordentligt wake up call og resulterede i at jeg faldt ud af et vindue fra 5. sal.
Ulykken reddet på mange måder mit liv, men samtidig efterlod det mig som 21-årig invalid med et knust bækken, endeløse kroniske smerter og en besked fra kirurgen om, at det kun ville blive værre.

Jeg insisterede dog på, at se ulykken som en ny chance på livet, hvilket for alvor blev starten på min spirituelle udvikling.
Det førte mig selv til den kirurgiske healing, som har været livsændrende for mig på alle mulige parametre.

Jeg lever i dag et dybt meningsfuldt liv, og universet beriger mig på alle tænkelige måder.