Feng shui indretning

Foredrag v. Gitte Troen
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 3 – 1. sal

Vores bolig afspejler vores personlighed og de ønsker vi har til livet. Målet med feng shui er at indrette rum inde- og udenfor, så den gode energi ”chi” kan flyde harmonisk og være i balance og dermed styrke os frem for, at vi stagner og sidder fast i de samme mønstre.

Ved at arbejde bevidst med energierne i vores hjem, kan vi bringe mere harmoni og livsglæde ind i vores liv, og vi føler at tingene glider lettere på familiefronten, i vores parforhold, helbredsmæssigt, økonomisk og i forhold til vores arbejde mm.

Når jeg hjælper med indretning oplever jeg, at både hjemmet og de personer jeg hjælper stråler mere, nårjeg efter en periode ser dem igen, og at de trives bedre i deres ”nye” hjem.

Gitte Troen

I 1998 arbejde jeg i en møbelforretning, da jeg første gang hørte om feng shui. Jeg følte en indre glædeog var ikke et øjeblik i tvivl om, at feng shui var det næste step for mig.Jeg tog til England og blev undervist på Feng Shui Network International for nogle af de penge jeg ligehavde arvet. Her blev jeg undervist i feng shui, clutter clearing samt space clearing af bl.a. KarenKingston, Denise Linn, Christian Kyriacou og Gina Lanzenby.Efter nogle år som feng shui konsulent, blev jeg af flere kunder spurgt, om jeg også kunne hjælpe demmed deres haver. Da jeg følte jeg manglede noget faglig basisviden, tog jeg springet og blev uddannetlandskabsarkitekt.

Når jeg hjælper dig, så arbejder jeg meget intuitivt. Sammen ser vi på, hvordan vi kan optimere dithjem, dit kontor eller din forretning, så det bliver mest optimalt for dig og din familie/dit personale ogdine kunder.
Jeg hjælper både med små og store opgaver.

Af tidligere arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes: Indretning af privathjem, børneinstitutioner, kontorer og butikker. Jeg har været med på sidelinjen med råd og vejledning ved nyopførelse af huse og jeg har hjulpet med indretning af haver.Herudover har jeg hjulpet med oprydning og space clearing.