Lyset, farverne og vandets helbredende kræfter

Foredrag v. Inger Erhardtsen
Lørdag kl. 13.00 – 13.45 i Lokale 2 – 1. sal

Foredraget vil give dig et lille indblik i hvordan du bl.a. ved at bruge LYS, FARVER og VAND, kan styrke dit fysiske og psykiske helbred.

Lys bruges i dag flere steder, til at styrke døgnrytmen, vores humør og overskud i dagligdagen.Farverne har ligeledes stor indflydelse på vores hverdag, og vi fornemmer ofte hvilke farver der er gode for os og særligt hvilke der ikke er. Vandet har hukommelse (også vist gennem forskning) og vandet kan lagre energi og vitalitet på flere forskellige måder. Vi har f.eks. hørt om de hellige kilder.
Der er også flere andre måder hvor man kan vitaliser (højne energien) i vandet, nogle kender måske GRANDER Vandvitalisering, eller røring af vand, der er også krystaller i vand og flere andre tiltag.

Alt dette vil jeg kort komme ind på og, samtidig præsentere de unikke farvede glasflasker som er udviklet gennem de seneste 15 år, med hjælp og dialog udefra.

Inger Erhardtsen

har arbejdet med belysning og dagslys i bygninger i over 30 år. Hun har undervist på Aarhus Universitet og arbejder for Dansk Standard udvikling af krav til lys og belysning på arbejdspladser.

Inger arbejder nu også som selvstændig bygherrerådgiver for flere kommuner og regioner, hvor hun gennem de seneste 15 år har været involveret i udvikling af talrige projekter, hvor dagslys og biologisk døgnrytmebelysning på bl.a. plejehjem og i psykiatrien anvendes med positive resultater i forhold til bl.a. søvn, angst, uro, fysisk bedring mm.