Kan runer råde eller spå

Foredrag v. Jeanette Forup og Lilli Isabell Jørgensen
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 2 på 1. sal

Ordet Rune betyder at hviske en hemmelighed. Runer er en slags huskekoder, og når vi spørger dem til råds vækkes den ældgamle livsvisdom, de gemmer på.
At kaste og tyde runer bygger på et system, der har Moder Naturs cirkelrunde verdensbillede som fundament. Hendes cirkel indeholder de skabende kræfter, der findes i naturen, i kosmos, universet, livet, alt levende. Kort sagt den helhed, vi er del af.

• Kom og høre Jeannette og Lilli og oplev når vi klarlytter til runernes blide hvisken, og formidler deres magiske svar. Alle vil kunne spejle noget fra deres eget liv i de budskaber, der kommer frem – til de personer runerne udvælger.

• Og hvis du får lyst til at lære mere om runernes visdom og magi, vil du få muligheden for, at melde dig på vores Rune kursus – én gang om måned a 10 gange. Her vil vi undervise i det spirituelle håndværk, som runetydning er.

• Lyder det som noget for dig, vil foredraget være inspirerende at deltage i.

I Nordisk mytologi bliver Guderne fra den Gudeslægt, som Odin tilhører, og er overhoved for, kaldt Aser, den Gudeslægt er Vikinge energien knyttet til. Den anden Gudeslægt i mytologien kaldes Vanerne, den Gudeslægt er forbundet til naturens åndelige kræfter og til en gammel okkult viden om skæbnen. Om Vanerne fortælles, at de kan se gennem både æteren, havet og jorden. De Nordiske Gudinder kaldes Asynjer, de stammer fra Vanernes slægt, og netop derfor besidder de magiske evner. De er forbundet til Vølver, seerske, udøvere af sejd- såsom indsigt i runernes magiske kræfter. Gudinden Freja stammer fra Vanernes Gudeslægt. Hun havde indsigt i runerne direkte fra Nornerne, og det er Vanernes og hendes åndelige energi i runerne, vi er forbundet til, og underviser ud fra.

Vanernes Guder og Gudinder besidder en overleveret visdom om jorden og naturens kræfter, men den er mere skjult, og det samme gælder fortællingerne om dem. Gudinden Freja er den mest kendte fra Vanernes slægt, og om hende fortæller myterne, at hun har sin indsigt i runerne fra Nornerne, som siges at være den mest oprindelige kilde til runerne.
Det er Vanernes linje i runerne vi åndeligt er forbundet til, og det er deres viden, som tiden er inde til at vække i runerne, og forbinde til vor tid.
Det er vores ønske, at dele runernes visdom og magi med andre, fordi når sjælen taler gennem symboler, som fx runer, kan deres budskaber forbinde os til noget dybere i hjertets- og bevidsthedens gemmer.

Jeanette Forup

Min åndelige baggrund er Martinus Kosmologi, som jeg har haft kendskab til igennem en lang år række. Min motivation for at gå den spirituelle vej er først og fremmest, at kunne være med til a at hjælpe andre, til at kunne hjælpe sig selv, videre frem i livet. 
Mine uddannelser inde for det spirituelle er:
Healings massage /Afspændingsmassage/Samtaleterapi /Drømmetydning/Chakramassage/Coaching/NLP og Terapeutisk Yoga. Reiki Master/Clairvoyant/Tarot og Rune tydning.
Underviser i Runetydning – Tarot og Healing sammen med Lilli Isabell Jørgensen.

Lilli Isabell Jørgensen

Jeg har en flere årige uddannelse bag mig, inden for det alternative,
såsom -Clairvoyance – Mediumship – Reiki Master – clairvoyant Tarot læsning, og Runetydning.
Endvidere underviser jeg i Tarot – Runetydning – Tarot og Healing sammen med Jeannette Forup.
Min åndelige baggrund er Martinus Kosmologi, som jeg har haft kendskab til igennem en lang år række. Min motivation for at gå den spirituelle vej er først og fremmest, at kunne være med til at hjælpe andre, til at kunne hjælpe sig selv, videre frem i livet.