Runer i tidens ånd

Foredrag v. Jeanette Forup og Lilli Isabell Jørgensen
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 3 – 1. sal

Du får indsigt i Runecirklens opbygning, og hvad det ville sige at få en Runetydning.

Vi kender alle til de smukke Englekort – Guidekort – Tarotkort o.lign. som vi kan bruge i vores spirituelle arbejde.
Men i dag er det nye åndelige redskab Runer, vi kan gøre brug af.
Har du tænkt på, at du kan bruge Runetydning som supplement til dit spirituelle arbejde – det kan bla. være til Clairvoyance- Spirituel rådgivning – Samtaleterapi – Healing og andet.
For når vi bruger Runer i vores spirituelle arbejde, så kommer vi lige et lag dybere i vores intuitive arbejde, for Runerne bærer en Urgammel Okkult og Magisk visdom med sig, som vores forfædre i årtusinder har gjort brug af.
Vores forfædre brugte Runer som Magiske redskaber, der kunne Heale- Helbrede – genskabe balancer i naturen – de kunne spå om fremtiden – modvirke noget – give forskellige ting egenskaber, til trylleformularer og lign.
Runer er en ældgammel kulturarv vi alle har med os, og det er den Okkulte Magiske energi som er bevaret i Runerne, vi gør brug af i dag – i Tidens Ånd.

  • Kom og høre Jeannette og Lilli og oplev når vi klarlytter til runernes blide hvisken, og formidler deres magiske svar. Alle vil kunne spejle noget fra deres eget liv i de budskaber, der kommer frem – til de personer runerne udvælger.
  • Og hvis du får lyst til at lære mere om runernes visdom og magi, vil du få muligheden for, at melde dig på vores Rune kursus. Her vil vi undervise i det spirituelle håndværk, som runetydning er.
  • Lyder det som noget for dig, vil foredraget være inspirerende at deltage i.

Jeanette Forup

Min åndelige baggrund er Martinus Kosmologi, som jeg har haft kendskab til igennem en lang år række.

Min motivation for at gå den spirituelle vej er først og fremmest, at kunne være med til a at hjælpe andre, til at kunne hjælpe sig selv, videre frem i livet. Mine uddannelser inde for det spirituelle er:
Healings massage/Afspændingsmassage/Samtaleterapi/Drømmetydning/Chakramassage/Coaching/NLP og Terapeutisk Yoga. Reiki Master/Clairvoyant/Tarot og Rune tydning.
Underviser i Runetydning – Tarot og Healing sammen med Lilli Isabell Jørgensen.

Lilli Isabell Jørgensen

Jeg har en flere årige uddannelse bag mig, inden for det alternative,
såsom -Clairvoyance – Mediumship – Reiki Master – clairvoyant Tarot læsning, og Runetydning.
Endvidere underviser jeg i Tarot – Runetydning – Tarot og Healing sammen med Jeannette Forup.

Min åndelige baggrund er Martinus Kosmologi, som jeg har haft kendskab til igennem en lang år række.

Min motivation for at gå den spirituelle vej er først og fremmest, at kunne være med til at hjælpe andre, til at kunne hjælpe sig selv, videre frem i livet.