Danmarks statsanerkendte spiritistiske trossamfund

Foredrag v. Jens Johansen & Christina Frank
Lørdag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 3 – 1. sal

Danmark har fået sit første statsanerkendte trossamfund nogensinde baseret på livet før og efter døden; på den åndelige verden; på ånder og kontakten mellem mennesker og vores kære afdøde.

Med statsanerkendelsen af Spiritismens Trossamfund er det muligt, at man kan blive døbt, bisat/begravet, livsvelsignet, samt viet med fuld borgerlig gyldighed med afsæt i spiritisme.

På vores fysiske samt online arrangementer året rundt, har man mulighed for at få indsigt i spiritisme, åndeverdenen, clairvoyance, afdødekontakt, fysisk medieskab o.a.

Som medlem af Spiritismens Trossamfund er der ingen leveregler eller kodeks for, hvordan man skal opføre sig. Vi ønsker at rumme det hele menneske med alle vores forskelligheder, og når vi samles til vores arrangementer er det for at undersøge, afprøve, vidensdele og sparre inden for det åndelige i livet.

Foredragsholder

Christina og Jens er stiftere af Spiritismens Trossamfund. Senest har de været at se i DR2’s dokumentarrække “Spiritisterne”, som er produceret af Nordisk Film TV.

Jens og Christina har gennem ni år undervist og holdt foredrag om spiritisme, udgivet spiritistiske bøger, medvirket i interviews, artikler, podcasts m.m. De har siddet sammen i en såkaldt fysisk medieskabs cirkel i 11 år som henholdsvis medie og seanceleder, hvor udviklingen af fysisk åndekontakt foregår. Herigennem har de opnået solid erfaring og fået informationer fra afdøde personer om livet på Jorden og i åndeverdenen.