Camino den spirituelle rejse

Foredrag v. Knut Sejten
Søndag kl. 12.00 – 12.45 i Lokale  3 – 1. sal

Når du har hørt denne beretning om Caminoen, vil du helt sikker få svar på de spørgsmål der holder dig fra at tage turen. Du vil få lyst og energi til at tage denne enestående spirituelle rejse. En vandring der ikke kan gøres op i Terapeutiske timer og Healing.

En vandring for alle mennesker:

Den er både fysisk og psysisk anstrengende. For mig er det en spirituel vandring, den giver mig indsigt i, hvordan jeg lever mit liv i dagligdagen og hvordan jeg kan ændre det. Den giver mig indsigt til at stå bedre i mig/livet og tage de rigtigere valg, de valg der gør mig glad, de valg som jeg vokser i som person og de valg der føles godt for mig. Jeg går fra tanker / hovedet, til at kunne mærke mig selv i kroppen, fra tanker til følelser.

Tag nu med….

Knut Sejten

Healer/Terapeut. Jeg er 59 år, har været i modebranchen i 40 år, de sidste 26 som selvstændig. Jeg har fra barnsben haft det svært med mine forældre og skolen. Jeg er født men en stor indsigt, en kraftfuld spirituel følelse og healende kraft, disse egenskaber benytter jeg mig af som Healer og Terapeut. Med denne kraft har jeg kunne komme i forbindelse med i naturen, derfor har udelivet betydet alt for mig.  Naturens elementære kræfter er tilgængeligt for alle, en sand gave.

Dette har ført til at jeg har uddannet mig til Reiki Master Teacher for 30 år siden, samt taget uddannelse i TFT-EFT som jeg benytter til dagligt i min klinik i København. Her hjælper jeg klienter af med deres fysiske og psykiske smerter samt traumer.

Jeg afholder to vandringer(maj-juni og august-september) om året hvor jeg tager klienter med. Jeg er din personligere guide/coach.

Jeg kan hjælpe dig med at genskabe balancen i dig, din krop og dit sind.