Styrk dit potentiale og dine evner

Minikursus v. Lina Murel Jardorf & Henrik Dilling (1t 45min)
Søndag kl. 16.00 – 17.45 i Lokale 1 – stuen

En lille workshop, hvor du får lejlighed til at kigge lidt på negativer overbevisninger, som kan vender til positivitet og taknemmelighed.

Kærlighed til dig selv er væsentligt, vi er alle “lavet af” kærlighed.
Hvordan kan dine højeste værdier omsættes til din hverdag og dine livsværdier.

En forsmag på et kursus vi afholder i Allerød, med fokus på at udfolde din power og kreativitet.
Se mere på Elverhealing.dk

Lina Murel Jardorf

Jeg hedder Lina Murel Jardorf og har igennem hele livet været dybt forankret i healing og det som ofte omtales – “der er mere imellem himmel og jord”.

Det har været en dyb, smuk og til tider meget voldsom færd, men i kraft af min styrke og omfanget af mit andet virke som kunstner, som jeg har dyrket hele mit liv, er energien i mine hænder baseret på elver ætets kraftfulde healing kombineret med kinesiologien som jeg bruger i et samspil, ofte med et par enkelte Lifewave plastre blevet meget powerfuld og jeg har dejlige positive resultater.

Henrik Dilling

har arbejdet med alternativ behandling og psykoterapi, samt psykisk og åndelig udvikling i 40 år. I dag er hans primære virke, at hjælpe mennekser til at finde hjem til sig selv og erkende hvem de er.

Samt at arbejde med dybdetraume terapi, forebyggelse og helbredelse. Henrik har en holistisk tilgang til det enkelte menneske, som omfatter kropsstruktur, biokemi, energi, psykosociale forhold, samt tro og overbevisning.

Han arbejder også med healing og Tankefelt Terapi TFT/EFT.