Åbn dit Akashaarkiv – aktivér dit højeste potentiale med Atlantis-energier, engle og mestre

Foredrag v. Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 4 – 1. sal

Vi fortæller om alle disse højtvibrerende energier. Hvordan hænger det hele sammen og har du været en brik i puslespillet. Vi kommer ind på ærkeengle, opstegne mestre, stjerneenergier og Atlantis energier -og inkarnationer.

Alle dine tidligere oplevelser, fra eksempelvis en Atlantis inkarnation, ligger i dit Akasha arkiv. I dette arkiv ligger alle dine tidligere sjælsoplevelser og din personlige karma.

Altantis energierne er ved at blive vækket her på jorden gennem os mennesker. Atlantis englene arbejdede tæt sammen med ærkeenglene og de opstegne mestre i en smuk samskabelse, som du måske har været en del af.

Karmisk healing med engle og mestre

Minikursus v. Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech
Lørdag kl. 16.00 – 17.45 i Lokale 1 – stuen. Tilmelding st. 82 deltagergebyr kr. 50,-

Ud med din dårlige karma, ind med dine højeste potentialer! Når du er begrænset af dårlig karma, er det svært, at leve sine potentialer og sjælsønsker ud.

Du får grundlæggende viden om dit sjælsarkiv (Akasha arkiv), som indeholder alle dine tidligere liv og oplevelser, følelser og tanker.

Du kommer i kontakt med dine primære potentialer fra tidligere liv, som vi guider dig til at opleve, gennem en kanaliseret gruppehealing med dine engleguider, ærkeenglene og mestrene.

Vi taler naturligvis også om, hvordan din personlige karma, også er dybt infiltreret i dit Akasha arkiv. Karmaen oplever du dagligt gennem dine personlige mønstre, som ofte kan være en tung begrænsende energi, som naturligvis kan heales.

Du får en introduktion til karmisk healing i samarbejde med ærkeengle, mestre og stjerneenergier, som er kraftfulde at samarbejde med i forhold til karmisk healing – både i lag fra dette og tidligere liv. På minikurset vil du modtage både undervisning og healing.

Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech

Engleskolen Danmark er stiftet af Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech. Vores mission er at sprede budskabet om den mulige kontakt, som alle kan have med engle og andre højtvibrerende energier og lysvæsner. Vi mener, at engleenergi skal LEVES, derfor har vi et stort fokus på, hvordan du kan få englene ind i DIT liv.

Vi har begge arbejdet indenfor det spirituelle felt i mange år. Vi holder foredrag, holder kurser og kører flere Englehealer uddannelser med stærk englekontakt i Danmark.