Mærk din sjæls- og mesterenergi sammen med englene

Minikursus v. Louise Sofia Rørbech og Line Rune Balling
Lørdag kl. 11.00 – 12.45 i Lokale 3 på 1. sal
Minikursus 1t 45min – Tilmelding st. 82 deltagergebyr kr. 50,-

På dette minikursus med engleskolen vil du modtage healing i kraft af de portaler med engleenergi vi sammen sætter os ind i.

Du bliver undervist i:
– sjælsenergi
– mesterenergi
– engleenergi
Louise og Line guider dig også ind i en chakraaktivering af bl.a. sjælsstjernechakraet, som forbinder dig med dit højeste potentiale, og din egen unikke “mesterenergi” sammen med englene.

Du får mulighed for at mærke dit eget indre lys og din power gennem en stærk sjælskontakt.

Engle og lysarbejde på jorden nu

Foredrag v. Louise Sofia Rørbech og Line Rune Balling
Søndag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 4 på 1. sal

Er du lysarbejder? Ved du hvad en lysarbejder er og gør?

Mange lysarbejdere ved slet ikke, at de er lysarbejdere. Men flere og flere lysarbejdere begynder at vågne. De begynder at opleve en udvidet bevidsthed og få oplevelser med bl.a. engle, fordi englene intensiverer deres energi omkring os lige nu.

Louise og Line fra Engleskolen Danmark inviterer dig til at sidde i englenes energi, mens de fortæller om, hvordan det kan opleves at være lysarbejder på jorden nu. De fortæller om hvad lysarbejde er, og hvordan engle og mestre hjælper os med at løfte energien på jorden lige nu.

Louise Sofia Rørbech og Line Rune Balling

Engleskolen Danmark er stiftet af Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech. Vores mission er at sprede budskabet om den mulige kontakt, som alle kan have med engle og andre højtvibrerende energier og lysvæsner. Vi mener, at engleenergi skal LEVES, derfor har vi et stort fokus på, hvordan du kan få englene ind i DIT liv.

Vi har begge arbejdet indenfor det spirituelle felt i mange år. Vi holder foredrag, holder kurser og kører flere Englehealer uddannelser med stærk englekontakt i Danmark.