Ønsker du at være tro imod dit indre hjerte og derved løfte dig selv? – Lav din egen æterisk olieblanding der kan støtte dig

Workshop v. Malene Vinzenzi
Lørdag kl. 16.00 – 17.45 i Lokale 3 på 1. sal

Når vi ønsker at træde nye veje i vores liv – når vi ønsker at manifestere en dybere grad af harmoni, er der mange veje vi kan gå, men fælles for alle er at vi må løfte vores frekvens niveau, for at opnå det vi ønsker.
Som udgangspunkt vil vi være på et andet frekvens-niveau, end der hvor vi finder det vi ønsker at manifestere, hvilket fx kan sammenlignes med at være på to forskellige etager i en ejendom. Uanset hvad vi gør, så vil vi først mødes, når vi er på samme etage.

For mig er dōTERRAs æteriske olier, det der hjælper mig allermest med at finde etagen, hvor det jeg søger bor.

På denne workshop får du et indblik i tilblivelsen af en æterisk olieblanding, og hvordan den så fint er i harmoni med ønsket om at manifestere forandringer.

Jeg vil dykke ned i de forskellige oliers egenskaber, hvordan de blandes og anvendes, og hvordan de kan løfte vores frekvens niveau og derved hjælpe os til at manifestere – hjælpe os med at finde den rette etage.
Herefter får du mulighed for at blande din helt egen æteriske olie blend.

Malene Vinzenzi

har siden 2013, udforsket de æteriske olier – både privat og professionelt.
I 1995 blev hun uddannet som Aura-Soma Farveterapeut, og sidenhen blev Healing, Clairvoyance og afdødekontakt tilføjet.
I dag tilbyder Malene hovedsageligt, vejledning og undervisning indenfor anvendelsen af æteriske olier, Chakra og Karma forløsende Healings forløb, forløsende kropsbehandlinger med æteriske olier, samtaleterapi og en særlig kombination af personlig vejledning via æteriske olier og clairvoyance.

Malene tilbyder ligeledes særligt tilrettelagt Business Mentoring, for dem der ønsker at afklare hvorvidt de æteriske olier skal være deres levevej/en del af deres levevej.

2021: I år er klinikken blevet udvidet med Ignatius krystalbad, og et dybere arbejde med Frekvenser tager form.
Malene har Klinik Malene i Kbh, og kommer dertil rundt i hele landet med formidling og undervisning.