Olier og Spiritualitet

Foredrag v. Malene Vinzenzi
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Lokale 3 på 1. sal

Kan olier hjælpe os i vores daglige spirituelle praksis?
JA 100% – men … hvordan skriver jeg en tekst, om noget der er så hjertebåren…?Jeg prøver og håber at energien og hensigten bag mærkes.

Det bliver et foredrag, hvor deltagerne dufter og mærker, mens jeg fortæller om olier, der bringer os tættere på vores egen indre stemme, der centrerer, bringer ro, giver jordforbindelse, og vækker den umiddelbare glæde.

Der er mange veje til vores indre kerne, vores indre spiritualitet.Et af de smukkeste redskaber jeg har mødt, er de æteriske olier.

Moder jord er holistisk, og i stand til at støtte, vejlede og helbrede sig selv og alle dens skabninger.Ja, det lyder måske nok temmelig højtravende for nogle, men det er ikke desto mindre min dybeste overbevisning.
Og olierne, når de er i deres reneste form, er fantastiske guider for os på alle planer.De er så umådelige smukke i deres højfrekvente energi, deres renhed – deres umiddelbarhed.
For mig er olierne en livsvej – en lidenskab – en uendelig kærlighedserklæring.Og det er det jeg gerne vil viderebringe.

Kom og del oliernes univers med mig for en stund.Mærk energien, indånd deres budskab, og lad dem løfte dig.

Alle kan få en lille olie med på deres videre vej.Mød os også på stand 46.

Malene Vinzenzi

har siden 2013, udforsket de æteriske olier – både privat og professionelt. I 1995 blev hun uddannet som Aura-Soma Farveterapeut, og sidenhen blev Healing, Clairvoyance og afdødekontakt tilføjet.

I klinikken tilbyder Malene en unik kombination af personlig vejledning, clairvoyance, healing og æteriske olier, som især kvinder der f.eks. ønsker at slippe stress, og leve et mere harmonisk liv, hvor der er balance imellem egne og andres behov, har stort udbytte af.

Malene tilbyder ligeledes vejledning og undervisning indenfor anvendelsen af æteriske olier, samt særligt tilrettelagt Business Mentoring forløb, der bl.a. tager afsæt i individuel clairvoyance.Business Mentoring forløbet er for dem, der ønsker at afklare hvorvidt de æteriske olier skal være en del af deres forretning.

I 2021-22 er klinikken blevet udvidet med et Ignatius krystalbad, Essential Emotion Coaching, 5 Element teori, samt Aromaterapi for dyr.

Malene har Klinik Malene i Kbh., og kommer dertil rundt i hele landet med formidling og undervisning.