Terapeutisk Clairvoyance & Æteriske Olier

Foredrag v. Malene Vinzenzi
Fredag kl. 13.00 – 13.45 i Lokale 3 på 1. sal

Du får en mulighed for at se hvad jeg er for en fisk og hvorvidt det jeg tilbyder, er noget der giver mening for dig. Det er en mulighed for at mærke mig, på en anden måde, end nede på selve standen. Da de æteriske olier, jo er en stor del af hvad jeg tilbyder, så er det også en mulighed for at komme lidt tættere på olierne univers – oplevet udfra den linse jeg tilbyder. Og hvem ved – måske er det dig, der går derfra med en personlig indsigt / besked, som faldt på det helt rigtige tidspunkt.

Foredraget vil være et mix af fortælling, vidensdeling, og praktiske eksempler, hvor Malene giver et indblik i hendes baggrund for at kombinere Clairvoyancen og æteriske olier, og hvorfor hun kalder det Terapeutisk Clairvoyance. Undervejs vil vi fx berøre; højnelse af frekvensniveauet, oliernes energi, brug af Oracle-kort og æteriske olier som budbringere – sidstnævnte med afsæt i enkelte af deltagerne valg af olier / kort. De æteriske olier er et fantastisk værktøj, og verdens bedste venner.

Malene Vinzenzi

Malene har siden 2013, udforsket de æteriske olier – både privat og professionelt. I 1995 blev hun uddannet som Aura-Soma Terapeut, og sidenhen blev Healing, Clairvoyance og afdødekontakt tilføjet. I dag tilbyder Malene hovedsageligt, vejledning og undervisning indenfor anvendelsen af æteriske olier, ligesom hun tilbyder Chakra og Karma forløsende Healings forløb, forløsende kropsbehandlinger med æteriske olier, samtaleterapi og en særlig kombination af personlig vejledning via æteriske olier og clairvoyance.

Malene har Klinik Malene i Kbh., og kommer dertil rundt i hele landet med formidling og undervisning.