Æteriske Olier til Meditation og Yoga

Workshop v. Malene Ullersted
Fredag kl. 14.00 – 15.45 i Lokale 3 på 1. sal

En workshop for alle der søger yderligere centrering og / eller inspiration.

I denne mini workshop, vil vi udforske hvordan æteriske olier kan styrke os i fordybelsen og mødet med os selv. Malene vil føre deltagerne igennem en meditation, hvor vi anvender de 3 Yoga blandinger Anchor, Align, og Arise, til at opnå en styrket indre kontakt.

Før meditationen, vil vi formidle et udpluk af viden om æteriske olier der med fordel kan anvendes til at styrke din psyke og krop i hverdagen og ved meditation. Især vil vi fortælle om dōTERRAs nye Yoga Kit, der er udviklet af Elena Brower, som er en erfaren udøver og underviser i yoga igennem 20 år.

Malene Ullersted

har siden 2013, udforsket de æteriske olier – både privat og professionelt. I 1995 blev hun uddannet som Aura-Soma Terapeut, og sidenhen blev Healing, Clairvoyance og afdødekontakt tilføjet. I dag tilbyder Malene hovedsageligt, vejledning og undervisning indenfor anvendelsen af æteriske olier, ligesom hun tilbyder Chakra og Karma forløsende Healings forløb, forløsende kropsbehandlinger med æteriske olier, samtaleterapi og en særlig kombination af personlig vejledning via æteriske olier og clairvoyance.
Malene har klinik i Kbh., og kommer dertil rundt i hele landet med formidling og undervisning.