Klarsyn – Åndelig kontakt

Klarsyn v. Marianne Larsen – gratis tillægsbillet afhentes i informationen
Lørdag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 4 – 1. sal

Nysgerrig på det Spirituelle?
Har du mistet en af dine kære?
Har du uafklarede spørgsmål i dit liv?

Marianne fortæller lidt om sig selv og den åndelige verden, samt clairvoyance og det at have kontakt til Sjælene.

Hun demonstrerer sine psykiske evner med seriøsitet og humor. Hun skaber derved kontakt til den åndelige verden og lader afdøde/Sjæle komme igennem og/eller personlig clairvoyance.

Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til sjælene inden selve klarsynet, for sjælene ved godt, hvem der kommer den pågældende dag.

Deltagelse kun for personer over 18 år.

Marianne Larsen

International Spirituel Clairvoyant Medie: Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og iøvrigt været på Grønland 5 gange indenfor de sidste 2 år både for at arbejde, men også for at udforske det spirituelle. Hun afholder Workshop, husrensning, store Klarsynsaftener, Clairvoyanceuddannelse og Personlig Clairvoyance/åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet insensivt i Spirituelle Cirkler i mange år.

Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Faktisk har hun efterfølgende takket nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Måske hun siger ja en anden god gang. Hun har for nylig været i P3 et par gange i programmerne “Ka’ du heller ikke sove” og “Godmorgen”. Marianne Larsen har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Marianne har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Berlon Clairvoyant Skole, som iøvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyanceskole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center på Amager, Fay Center for Clairvoyance som har mange ting at byde på indenfor det spirituelle..