Æteriske Oliers essens og indflydelse – psykisk såvel som fysisk

Foredrag v. Marianne Mikkelsen
Søndag kl. 13.00 – 14.45 i Lokale 2 på 1. sal

Æteriske olier er planters koncentrerede essens, der kan tilfører kroppen og psyken livsenergi, harmoniserer følelsesmæssige tilstande, afhjælpe fysiske ubalancer – samtidig med at de er utrolige regenererende.

Marianne Mikkelsen vil give dig et indblik i hvad æteriske olier er, hvordan de kan anvendes og nogle eksempler på specifikke oliers fysiske som psykiske indflydelse – hvilket du selv vil få en oplevelse af via duftprøver.

Der tages afsæt i dōTERRAs æteriske olier, og Marianne vil fortælle hvorfor disse olier er nogle af de reneste og mest effektfuld der findes.

Marianne Mikkelsen

har siden 1988 arbejdet med fysiurgisk massage, healing, farver og æteriske olier. I starten af 90’erne startede hun den danske Aura-Soma skole, og har siden undervist i bla. De baltiske lande, Rusland, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Sverige. I dag er Mariannes undervisningsdel hovedsageligt helliget de æteriske olier, ligesom hun også underviser sammen med hendes mand, Frank Lorentzen på uddannelsesforløb som energifelt terapeut. Marianne har klinik og undervisningslokaler i Odder og København.