Aura og Chakra balancering med farver og æteriske olier

Foredrag v. Marianne Mikkelsen
Søndag kl. 13.00 – 13.45 i Lokale 2 – 1. sal

Oplev hvordan du på enkel vis kan afbalancere dine chakras med farver og æteriske olier.

Chakraerne er levende energicentre der hver især er vigtige og som sammen skaber en helhed i dit energisystem.De repræsenterer alle aspekter af vores menneskelige natur, og kan ses, sanses og opleves i vores Aura som farver og symboler.At kende til de enkelte chakras kvaliteter og udviklingspotentiale, og samtidig få en forståelse for de processer og udfordringer vi kan opleve i livet, gavner vores selvforståelse og dermed selvindsigt.Dette giver os, en dybere forståelse af vores personlige og spirituelle udviklings proces.

Til hvert chakra vil vi anvende en enkel farvemeditation, understøttet af en specifik æterisk olie, som er samstemmende med kvaliteten i chakraet. Du vil få et indblik i hvert chakras kvaliteter og farver.

Alle deltager får en værdi-kupon som efterfølgende kan indløses på stand 46.

Marianne Mikkelsen

er en fremragende formidler, med en stor viden og passion for farverne og de æteriske olier. Marianne har som leder af den danske Aura Soma skole, brugt farverne som en ledestjerne i sit arbejde som healer i mere end 30 år.I de sidste 10 år har hun fordybet sig i de æteriske oliers verden, og det er netop hende store viden om farver og olier, kombineret med hendes mangeårig erfaring som healer og massør, der gør hende til en så fremragende formidler.

Marianne siger selv: Farverne er en afspejling af de forskellige niveauer af vores bevidsthed. Æteriske olier giver farverne endnu mere liv, og farverne giver de æteriske olier bevidsthed. Ethvert menneske har et energifelt, der kan opfattes som farve – ligesom et maleri, nogle farver afspejler mere vores daglige humør, og nogle farver er mere tidløse, og afspejler vores dybere natur.