Meditation i din daglige praksis

Minikursus v. Marianne Miravet Sorribes (1t 45min)
Lørdag kl. 16.00 – 17.45 i Lokale 1 – stuen

Meditation er blevet en del af mange menneskers spirituelle liv. Vi bruger meditation til at mindske stress, skabe fokus og ro, for at pleje visioner og drømme og for at skabe kontakt til noget større, men det kan være svært at få aktiveret en daglig meditativ praksis.

Med udgangspunkt i bogen “Maria Magdalene og de ni portes visdom”, fortæller Marianne Miravet Sorribes om værdien af den meditative pause, og om hvordan du kan bruge meditation til at styrke din vej til det åbne det forbundne hjerte, således at du kan modtage essensen af din sjæls kraft. Med meditation som en del af din daglige praksis kan du åbne for nedstrømningen af lys, som gør det muligt at frisætte den indsigt og viden, du allerede har.

Marianne Miravet Sorribes

er spirituel psykoterapeut, healer og forfatter, og har i over 40 år beskæftiget sig med menneskers spirituelle og åndelige udvikling.
Hun er stifter af De Ni Porte, et spirituelt institut inspireret af Maria Magdalene, som afholder et væld af aktiviteter, der støtter, nærer og inspirerer kvinder og mænd til at leve et liv forankret i hjertet.