Shamanisme og mysticisme

Foredrag v. Martin Spang Olsen
Lørdag kl. 12.00 – 13.45 i  Lokale 1 – Stuen

Shamanisme og mysticisme har været kernen i menneskelig kultur gennem årtusinder. Begge tilgange benyttede gruppeenergi, impro-musik og -dans, transcendens, ekstase og meget andet, som brød frem igen i løbet af 20. årh. – tydeligst fra 1960’erne.

I dag findes metoder, som kan give os de indre tilstande uden brug af psychedelia, processioner, ritualer, ofringer og den slags – en mere personlig og intuitiv vej, baseret på vores personlige drømmelag.

Nye felter har åbnet sig i den kollektive bevidsthed og med dem, nye muligheder inden for de shamanistiske og mystiske udtryksformer.

Men hvor går man hen, hvis man vil lære mere?

Martin Spang Olsen

har arbejdet med spiritualitet i mere end 40 år og har udviklet flere systemer og uddannelser til fordybet kontakt til naturen, optræning af sensoriske felter, kreative og intuitive færdigheder og meget andet, der relaterer til moderne shamanisme og mystik.

Han er cand.mag. i musikvidenskab og oldtidskundskab, og i begge uddannelser specialiserede han sig i Dionysos-kulten, som var grundlaget for flere mysterietraditioner.

Han er uddannet inden for en lang række klassiske kunstudtryk og har undervist i moderne shamanisme siden 2012