Højere bevidsthed med krystaller i den nye tid

Foredrag v. Merise McDowall
lørdag kl. 12.00 – 12.45 i Lokale 1 i stuen

Krystaller er blevet brugt til energiarbejde i tusinder af år, og her på tærsklen til den nye tid, også kaldet den 5. dimension, har højere universelle bevidstheder knyttet sig til krystallerne, som således er blevet forstærket af højt vibrerende bevidstheder. De er her for at hjælpe os ind i den nye tid, og det fornemmer mange mennesker, som derfor føler sig draget af krystallerne og ønsker at lære at bruge dem. Det er ofte mennesker, der enten er i eller er på vej ind i den nye tid, og de har en mission om at hjælpe andre ind i den nye tid.
Langt de fleste mennesker befinder sig stadig i det, vi kalder den 3. dimension, som kort fortalt er der, hvor de fem fysiske sanser samt behovet for regler og ritualer hersker. Vi træder ind i den 5. dimension, når vi har udviklet en højere bevidsthed.

Kom og hør:
-de konkrete fordele ved en højere bevidsthed
- hvordan du ved, om du er i den 5. dimension
-forskellen på at arbejde med krystaller i hhv. den 3. og den 5. dimension

Merise McDowall

er clairvoyant krystalmester og har arbejdet med energier og krystaller i snart 30 år. Som fuldt integreret energiarbejde i den nye tid uddanner hun krystalbehandlere og krystalmester på Krystalskolen Danmark og laver spirituelle rejser i samarbejde med højere bevidstheder.