Sensitivitetsforståelse

Foredrag v. Moorggan Gersdorff
Lørdag kl. 11.00 – 11.45 i Lokale 1 – stuen

Lær hvordan du selv tager kontrollen over dit eget liv, og former det, til det du ønsker. Foredraget tager udgangspunkt i Sensitivitetsforståelse.

Netop i denne tid oplever mange af os, hvordan vor sensitivitet påvirker vort liv på en alt for negativ måde. Gennem bevidst forståelse af din sensitivitet, samt om hvordan du omprogrammerer dit liv, får du større forståelse for dine muligheder. Får redskaber til at udvide bevidstheden. Oplever mere selvværd og selvtillid og får sat gang i udrensningen af kroppens affaldsstoffer, så du slipper af med muskelspændingerne, sover bedre og føler dig mere sund og rask.Ovennævnte er blot nogen af de muligheder Bevidsthedsmedicin kan hjælpe dig med, og dermed gøre enforskel, både privat og rent arbejdsmæssigt.

Moorggan Gersdorff

er Mental coach, forfatter og spirituel underviser med røntgensyn.
Han er skaber og grundlæggeren af Bevidsthedsmedicin. Er født med clairvoyante og healende evner.

Desuden arbejder Moorggan med at øge kendskabet til den alternative sundhedsbranche, som mangeårigt medlem af LNS bestyrelse.LNS er en paraplyorganisation for alternative behandlere, skoler, foreninger og brugere. LNS er non-profit og drives på basis af frivilligt, ulønnet arbejde.