Trommerejse – From Fear to Freedom

Foredrag v. Mouschka Drouzy
Fredag kl. 15.00 – 15.45 i Lokale 1 – stuen

Trommerejse er en gammel shamanistisk teknik, som på en legende men dybt seriøs måde stimulerer dig til at få dybere kontakt til din indre stemme. Du kan anvende metoden hver gang, du har et spørgsmål, vil kalde noget ind eller heale noget.Denne trommerejse er en forsmag på vinterkurset i Lund “From Fear to Freedom”.I dag fokuserer vi på at lære at rejse ned i underverdenen (som man med psykoterapeutiske øjne også kan se som underbevidstheden) og finde præcis det kraftdyr, som kan hjælpe dig med, at give slip på det, du er bange for.Kraftdyrets kvaliteter kan du bruge helt konkret i udfordrende situationer, både ved at dyrets ånd kommer til dig, og ved at du bevidst integrerer dets kvaliteter.
Du får tips med hjem til at bruge det, du mødte!Samtidigt med at du rejser, får du healing gennem Mouschkas tromme.Åben både for dig, der aldrig har prøvet før og er nysgerrig og for dig, som er en erfaren trommerejser.

Mouschka Drouzy

brænder for at støtte folk til at leve i kontakt med sin indre kraft og turde følge den indre stemme – så vi alle finder vores perfekte plads i verdenscirklen.Og for at komme derind må man vove bryde gennem lag af tvivl, usikkerhed, angst, vrede – følelser man har taget på sig som kapper for at håndtere livets situationer – for at finde den indre kraft og frihed, som ligger bagved.Mouschka holder med sin coaching et trygt, men fast space for din proces. Når hun trommer, kommer healingen fra en høj kraft ned og stimulerer dine chakraer til at slippe de celleminder, du har båret på for dit indre barn, dine formødre og -fædre og fra tidligere liv. Mouschka har selvafviklet sig i 20 år med erfaring fra kurser, ceremonier og uddannelser indenfor mange grene af personlig udvikling. Efter 2 universitetsuddannelser og en lang terapeutisk coaching-uddannelse har hun skabt 2 firmaer, FreeYourself, hvor hun på 9. år rejser rundt i Skandinavien og holder trommerejser, retreats og trommebyggerkurser samt MOUSCHKA Kraftdyrssmykker, som hun har solgt over hele verdenen.
I dem begge udfører hun opgaver, som hun ikke er trænet i – og med Pippi Langstrømpe i hånden og visdommen “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kommer sikkert til at gå godt!” ønsker Mouschka at smitte folk til at turde. For når man tør overgive sig til det, som vil igennem, kan man agere frit og ens vej i livet finder sig selv!I FreeYourself er Mouschka udover Transformativ Shamanistisk Life Coach og Workshop- og Ceremonileder også trommebygger. Du kan bestille din egen kanaliserede tromme med krystaller og magiske symboler eller komme på kursus og bygge en krafttromme selv.