S M U K er din sjæl

Foredrag v. Mynte Soully
Fredag kl. 16.00 – 16.45 i Lokale 1 – stuen

En uddybende og længere indre personlig rejse til det smukkeste mulige i os. På Soully søges sjælen, som navnet beskriver. Vores sjælelige potentiale.
Nærværet, egenkærlighed og autentisk styrke ligger i vores indre visdom og største ressource. Lær selvhealing, lær vejen til et mere berigende liv ved bl.a. at opløse energiske blokeringer. Selvhelbredende.

Jeg ønsker at fortælle om og give eksempler på min vej i læren om at tyde tegn og lytte ind i egne clairvoyante beskeder. Vejen til vores vise ressource. Jeg guider til en lille meditation heri.
Det eventyrlige opstår, når vi i tillid slipper to-do-listerne og kontrol. Her starter grobunden for det smukkeste mulige liv for os hver især.

Man kan sige at S M U K findes der, hvor vi ikke lærer at være i vores vestlige verden.
Nemlig i roen, nuet og sjælen.

SMUK guider jeg gennem clairvoyance, ansigtslæsning, læren om tegn, kort og meditation.

At lære at bruge vores sjælelige potentiale svarer til at få en del flere ‘gear i sin bil’, at leve udefra vores sjælelig talent fremfor sindet og egoet. Et kærligt og healende liv opstår, når vi går sammen med vores sjæl og lader denne guide os.

Din vise ressource • Diplom & Uddannelse er muligt.

Mynte Soully

Mynte har arbejdet med fordybelse og spirituel vejledning siden 1994.Der arbejdes primært fra Danmark. Dagskurser på Mallorca for Smukforløb 2 og 3.Eksamineret gestaltterapeut og spirituel vejleder.Eksamineret clairvoyant.Eksamineret kinesisk ansigtslæser.Design uddannet fra KADH i tekstil design.