SOULMATE – Lær en ny-udviklet metode til at tale med din Sjæl. Bliv “bedste venner” og overlad til din Sjæl at manifestere dine ønsker

Foredrag v. Ole Friis Vismand
Lørdag kl. 14.00 – 14.45 i Lokale 4 – 1. sal

At møde og kommunikere med sin indre spirituelle Soulmate – sit Autentiske Selv – sin sjæl – er en fantastisk oplevelse, som meget få oplever i deres liv. Du bliver fyldt med selvkærlighed og tro på dig selv, og din indre Soulmate bliver hurtigt din bedste ven. Jo mere positivt du tænker og føler ligesom din sjæl – jo mere bliver du en tiltrækningsmagnet af positive oplevelser, og det du ønsker dig.

Din indre Soulmate ved alt om dig og dit liv og alt om, hvad du føler, og hvad du ønsker dig. Din indre Soulmate er altid positiv, glad, accepterende, ubetinget kærlighed og tålmodigt vejledende over for dig, når du beder om et godt råd eller beder om hjælp.

At leve tæt sammen med min altvidende Soulmate har hjulpet mig til at blive en mere selvkærlig, kærlig, afklaret og powerfuld mand. Jeg har taget den kraft og energi tilbage, som jeg i tidens løb har afgivet til andre. Nu er det enkelt og selvkærligt at sige fra, når andre har forventninger eller stiller krav, jeg kan mærke er ukærlige overfor mig selv. Det er også mere enkelt at tro på, at mine ønsker går i opfyldelse.

Ole Vismand

77 år er en erfaren og succesfuld terapeut og nu også spirituel forfatter.
Den nye kanaliserede bog Dialog med Skaberen – om kærlighed og corona danner også grundlag og inspiration for de nye kurser og den personlige SoulMate coaching.

Han bor i København og holder kurser og foredrag overalt i Danmark og snart i udlandet.